Vitor Pereira'ya Corinthians'da Palmeiras derbisi sorusu

02.05.2022 - 13:45 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 13:54

Fenerbahçe'den ayrılarak Corinthians'a giden Vitor Pereira derbi maçta Palmeiras'a 3-0'lık skorla boyun eğdi. Maçtan sonra sorulan derbi hakkındaki soru Portekizli teknik direktörü çıldırttı.

Vitor Pereira'ya Corinthians'da Palmeiras derbisi sorusu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Brezilya'nın , Corinthians takımına geçen Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira zor günler geçiriyor. Ezeli rakipleri Palmeiras'a 3-0 yenildikten sonra  Pereira, taraftarlar ve gazeteciler tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Derbilerde 'Deneyim eksikliğiniz var mı?' diye soruldu

Yenilginin ardından basının karşısına çıkan Portekizli hocaya derbilerde deneyim eksikliği olup olmadığının sorulması Pereira'yı çileden çıkardı.  Pereira, bu soruya "Herhalde benimle dalga geçiyorlar" yanıtını verdi.

"Tankla havaalanına gittim"

Pereira, basın mensuplarına sinirli bir şekilde şu yanıtı verdi: "Derbinin ne olduğunu bilmiyor muyum? Hayatımda ne kadar derbi oynadığımı biliyor musun? Bu maçlar için cinayet işlenen yerlerde çalıştım. Stadyumdan havaalanına bir tank içinde gitmek zorunda kaldım. Derbinin ne olduğunu bilmediğimi mi söylüyorsun?"

İlgini Çekebilir
Brezilya'da Vitor Pereira şoku! Antrenmana çıkamadı...
Habere Git

Yunanistan'da hapis cezası aldı

Vitor Pereira, büyük derbi rekabeti yaşanan Yunanistan ve Türkiye'de görev yaptı. Portekizli hoca, 2015'te Olimpiakos'un başındayken Panathinaikos’un en ateşli tribünü olan 'Gate 13'e elleriyle 'Gelin' işareti yapmıştı. Bu hareketin ardından çıkan olaylar nedeniyle Panathinaikos'a 100 bin Euro para cezası ve 2 maç saha kapama cezası verilmiş ve Yunan ekibini 3 puanı silinmişti. Pereira da tribünleri tahrik ettiği gerekçesiyle mahkeme tarafından 8 ay hapis cezası almıştı.

Trabzonspor -Fenerbahçe maçı yarım kaldı

Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki ilk döneminde de Trabzonspor deplasmanında zor anlar yaşadı. 2015'te Trabzon'da kurşunlanan Fenerbahçe otobüsünün ardından ilk kez 24 Nisan 2016'da bu kente giden sarı lacivertliler 4-0 galipken çıkan olaylar nedeniyle maç son dakikada yarıda kaldı. Portekizli çalıştırıcı ve sarı lacivertli oyuncular büyük güvenlik önlemleri altında İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler