Derbide gözler onun üzerinde olacak!

19.02.2020 - 17:07 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 14:08

Fenerbahçe'de kritik derbide Hasan Ali ve Emre Belözoğlu'nun yokluğunda kaptan Ozan Tufan'a büyük görev düşecek.

Kanarya'nın Galatasaray'la oynayacağı kritik derbi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Emre Belözoğlu'nun Cimbom'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Yüksek gerilimde geçmesi beklenen maçta en büyük görev ise kaptan Ozan Tufan'a düşecek.

Geçtiğimiz sezon sonunda futbolu bırakan ve teknik heyette görev alan Volkan Demirel de tecrübelerini anlatarak yetenekli oyuncuya destek oluyor.

Son haftalarda biraz da kart çekincesi ve hakem hatalarının sıklığından stresli anlar yaşayan genç futbolcuya, kaptan Emre Belözoğlu ve antrenör Volkan Demirel sahip çıktı.

Formunda da düşüş olan Ozan’la iki ismin görüşmeler yaptığı aktarıldı. Dev derbide sahada nasıl durması gerektiği, rakiple nasıl iletişim kurması gerektiği ve taraftar baskısı hep detaylı olarak anlatıldı.

Futbolculuğunda Galatasaray derbilerinde çok başarılı olan Volkan Demirel’in; “Kadıköy’deki derbilerde psikolojik üstünlük hep bizde, bunu unutma. Isınmaya çıktığımız andan itibaren bu üstünlüğü rakibe de yansıtmak gerek. Taraftarla takım bütünleşirse derbide tüm kontrolü alırız” dediği öğrenildi.Emre Belözoğlu’nun da hem taktiksel hem de motivasyon anlamında bir konuşma yaptığı bildirildi. Öte yandan Gustavo’nun cezalı olması, Emre’nin de sakatlığı nedeniyle Ozan Tufan’a büyük iş düşecek. Ersun Yanal da bu nedenle genç öğrencisine önemli görevle yükleyecek. (Skorer)

 

Senin için hazırladığımız haberler