Derbisever Radamel Falcao! Önceki takımlarında...

25.02.2020 - 13:42 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 10:48

Derbisever Radamel Falcao! Önceki takımlarında...

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, Fenerbahçe derbisinde attığı golle önemli bir motivasyon sağladı. Falcao, derbilerde gol atmaya pek yabancı değil. Golcü futbolcunun, bundan sonraki dönemde ilk 11’de düzenli olarak oynaması bekleniyor. Pekiyi, Falcao daha önceki takımlarında derbi maçlarda neler yaptı? Detaylar haberimizde...

Falcao derbide gol attı

Sarı-kırmızılı takımda yaşadığı sakatlıklarla sıkça gündeme gelen Radamel Falcao, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği maçta ağları havalandırdı.

Önceki takımlarında da derbi maçlarda öne çıkmıştı

Falcao, Atletico Madrid, Porto ve River Plate forması giyerken de derbi maçlarda ön plana çıkmıştı.

İspanya’da Real Madrid’in kâbusu olmuştu

Kolombiyalı golcü, takımının Real Madrid’i 2-1 yendiği maçta gol sevinci yaşadı. Ayrıca yine Real Madrid karşısında 4-1 ve 2-1 kaybedilen derbi maçlarda da takımının tek golünü atan isimdi.

Benfica maçlarını çok seviyordu…

Porto ve Benfica arasında oynanan maçlar incelendiğinde Porto’nun 2-0 kazandığı derbide 1 gol atan Falcao, yine takımının Benfica’yı 3-1 yendiği maçta 1 kez ağları sarstı.

Benzer görüntü Arjantin’de de vardı

Falcao, takımı Porto rakibi Benfica’ya 2-1 kaybederken de 1 gol atmıştı. Portekiz’de unutulmayan ve Porto’nun 5-0 kazandığı Benfica maçında 2 gol atan Falcao, Arjantin’de derbide damga vurdu.

Boca maçında 1 gol…

Yıldız golcü, River Plate ekibinin Boca Juniors’u 2-0 yendiği ve tüm dünyanın yakından takip ettiği unutulmaz derbide de 1 kez gol sevinci yaşadı.

Kolombiya, Falcao’yu konuştu

Öte yandan Radamel Falcao’nun Fenerbahçe maçında attığı gol Kolombiya’da da sıkça konuşuldu.

Kolombiyalı gazeteciler, Galatasaray taraftar sayısının ülkelerinde arttığını söylüyor

Radyospor’a bağlanan Kolombiyalı gazeteciler, ünlü golcünün performansı sonrası Galatasaray taraftarlarının arttığını ve çokça haber yayınlandığını dile getiriyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler