Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Öncesi Icardi’nin Saçı Gündem Oldu

05.11.2022 - 12:13 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 12:24

Süper Lig'de Galatasaray - Beşiktaş derbisi heyecanı yaşanıyor. Maç öncesinde Sarı Kırmızılıların golcü futbolcusu Mauro Icardi, saç stilini değiştirdi.

Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Öncesi Icardi’nin Saçı Gündem Oldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 13. haftasında zirve yarışında puan farkını kapatmak isteyen Galatasaray ile Beşiktaş dev derbide karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı yıldız golcüsü Mauro Icardi saç stilini değiştirdi. Icardi'nin yeni saç stili sosyal medyada gündem oldu.

Arjantinli yıldız saçlarını beyaza boyattığı fotoğrafı sosyal medyadan paykaşırken, pek çok taraftar yorumlarda bulundu.

Beşiktaş derbisiyle yeni başlangıç

Cimbom'a büyük umutlarla gelen ancak özel yaşamındaki çalkantılar sebebiyle kendini sahaya veremeyen Mauro Icardi zorlu günleri Beşiktaş derbisiyle geride bırakmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kongre iptal edildi
Habere Git

Icardi’nin ilk derbi heyecanı

Ayrıca Alanyaspor maçında 1 gol, 1 asistle oynayan, Karagümrük karşılaşmasını ise boş geçen Arjantinli yıldız, Türkiye'de çıkacağı ilk derbi heyecanı yaşıyor.

Derbinin en değerli futbolcusu Mauro Icardi olacak

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, derbide oynaması durumunda 17 milyon 500 bin Euro ile sahanın en değerli oyuncusu olacak. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira'nın 15 milyon Euro ve Victor Nelsson'un da 14 milyon Euro değeri bulunuyor. Beşiktaş’ta ise 14 milyon Euro ile İngiliz Deli Alli ile Hollandalı Wout Weghorst takımın en değerlileri konumunda. Siyah-beyazlılarda ayrıca Nathan Redmond'un da 11 milyon Euro piyasa değeri var.

Senin için hazırladığımız haberler