Cenk Tosun Galatasaray-Beşiktaş derbisini izlemeye geliyor

14.03.2022 - 16:45 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 16:55

Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşmasının sürpriz bir konuğu olacak. Detaylar haberimizde...

Cenk Tosun Galatasaray-Beşiktaş derbisini izlemeye geliyor

Beşiktaş , Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak. Karşılaşma bu akşam saat 20:00'de Nef Stadyumu'nda oynanacak.

Cenk Tosun derbiyi tribünden izleyecek

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan ve sezon sonunda Everton ile sözleşmesi soan erecek olan milli futbolcu Cenk Tosun derbi karşılaşmasını tribünden takip edecek.

Bu sezon 2 maçta forma giydi

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve çıktığı 4 maçta 3 gol, 1 asist ile oynayan başarılı oyuncu, Erzurumspor deplasmanında sakatlık yaşamış ve uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Golcü oyuncu 17 Aralık 202 tarihinde Merseyside ekibiyle yeniden antrenmanlara başlamıştı. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden Cenk Tosun, bu sezon 2 maçta sahaya çıktı ve 9 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Buz gibi havada, ateş gibi derbi
Habere Git

Ahmet Nur Çebi, Cenk'e yeşil ışık yakmıştı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz haftalarda Cenk Tosun'un olası transferiyle ilgili yaptığı açıklamada" Cenk, sezon sonunda İstanbul'da top oynamak isterse onu kucaklayacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler