Dev kulüpleri peşine taktı!

02.05.2020 - 17:42 | Son Güncellenme: 02.05.2020 - 17:47

Dev kulüpleri peşine taktı!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in genç stoperi Dayot Upamecano, dev kulüpleri peşine taktı. Son olarak adı ciddi bir şekilde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile anılan genç oyuncu için, bir diğer Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da devreye girdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Harry Maguire'a partner..."

Sezon sonunda Chris Smalling, Phil Jones ve Marcus Rojo ile yollarını ayırmayı düşünen İngiliz temsilcisi, stoper arayışına girdi. Sezon başında Leicester City'den 87 milyon euro karşılığında transfer edilen Harry Maguire'a partner arayan Manchester United, gözünü Dayot Upamecano'ya dikmiş durumda.

"En kısa zamanda..."

Sport 1'e açıklamalarda bulunan RB Leipzig CEO'su Oliver Mintzlaff, yıldız oyuncuları Dayot Upamecano ve Timo Werner hakkında konuştu. Mintzlaff, 2 oyuncuyla da ilgilenen bazı takımların olduğunu doğrularken, oyuncular hakkında en kısa zamanda karar vereceklerini açıkladı.

"Onları çok iyi tanıyorum"

Oyuncularını iyi tanıdığını söyleyen Oliver Mintzlaff: "Şu an salgın sürecinin bitmesini bekliyoruz. Futbolcu sözleşmelerinden daha büyük problemlerimiz var. Oyuncularımızın sözleşmelerini ve koşullarının farkındayız. Özellikle en iyi performans gösteren oyuncularımızın. Onları çok iyi tanıyorum ve salgın sonrasında en kısa zamanda işe koyulacağız."

"Ücretsiz bir şekilde ayrılmalarına izin veremeyiz"

Timo Werner ve Dayot Upamecano hakkında konuşan CEO Mintzlaff: "Bizim için en iyi performans gösteren oyuncularımızın kulübümüzden ücretsiz bir şekilde ayrılmasına izin veremeyiz. Timo Werner ve Dayot Upamecano için de durum böyle. Kulübümüzün ekonomik istikrarını korumamız lazım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler