Dev kulüpleri peşine taktı!

08.05.2020 - 21:53 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 21:58

Dev kulüpleri peşine taktı!

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun yıldız isimlerinden Sergej Milinkovic Savic, İngiltere Premier Lig ekipleri Manchester United ve Chelsea'yi peşine taktı. Sky Sport Italia'ya konuşan Lazio spor direktörü Igli Tare, oyuncuyla ilgilenen takımlar olduğunu doğruladı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Oyuncunun arzusu çok önemli"

25 yaşındaki futbolcu hakkında konuşan Igli Tare: "Oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorsa bu sorun olmamalı. Sezon sonunda karar vermesi gerekecek. Her kulüpte olduğu gibi bizim kulübümüz için de oyuncunun arzusu çok önemli. Bir oyuncu oynadığı kulüpte zamanının dolduğunu düşünüyor ve başka bir kulübe gitmek istiyorsa bence bu problem değil. 5 senedir burada kulüple, taraftarla ve şehirle arasında özel bir bağ var. Sezon sonunda ne yapmak istediğine karar vermeli" ifadelerini kullandı.

Manchester United ve Chelsea peşinde!

Haziran 2024 yılına kadar Lazio ile sözleşmesi olan ve gösterdiği performans sayesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Chelsea'yi peşine takan Sergej Milinkovic Savic'in kulüpteki geleceği henüz bilinmiyor. Paul Pogba'nın ayrılması durumunda takıma katmayı düşünen Manchester ekibi, salgın sonrası İtalyan kulüp ile pazarlıklara başlayabilir. Chelsea cephesinde ise teknik patron Frank Lampard'ın oyuncuyla özel olarak ilgilendiği gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler