Cimbom'da dev transfer gerçekleşiyor! Breivik'in menajeri İstanbul'da!

14.11.2023 - 23:47 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 23:56

Son dakika transfer haberleri... Adı sık sık Galatasaray ile anılan Molde'nin orta saha oyuncusu Emil Breivik'in menajeri Jim Solbakken, İstanbul'a geldi.

Cimbom'da dev transfer gerçekleşiyor! Breivik'in menajeri İstanbul'da!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de son olarak Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, milli araya 2. sırada girdi. Ara transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı takım, transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

Bu doğrultuda ismi Galatasaray ile anılan Norveçli orta saha oyuncusu Emil Breivik'in menajeri Jim Solbakken, İstanbul'a geldi.

Solbakken: "Takım ismi vermem doğru olmaz"

TRT Spor'un haberine göre; Molde forması giyen genç oyuncunun menajeri Solbakken, "Şu an için takım ismi vermem doğru olmaz." dedi.

Breivik, büyük beğeni topladı

Galatasaray'ın sezon başında Molde ile oynadığı maçlarda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan orta saha oyuncusu, bu maçın ardından sarı-kırmızılı ekibin radarına girmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem, Zaha...
Habere Git

Breivik, Okan Buruk'u cezbediyor

Farklı bir takvimle oynanan Norveç Ligi de dahil olmak üzere şu ana kadar 42 resmi maça çıkan Breivik, 12 gol ve 10 asiste imza atarak parmak ısırttı. Orta sahada iki yönlü oynayabilen genç oyuncu, bu sezon sadece forvet arkası, merkez orta saha ve ön libero oynamakla kalmadı, bazı maçlarda stopere de geçti. Onun bu çok yönlülüğü, tekniği ve temposu, Okan Buruk’un orta saha adaylarında ilk sıraya yükselmesini sağladı.

Cimbom, yaz döneminde de Breivik'i istemişti

Galatasaray, yaz transfer döneminin son günlerinde devreye girse de bu transferi gerçekleştirmeyi başaramamıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, o günden beri Breivik’le ve menaceriyle temasları hiç kesmedi. Oyuncu, Cim Bom’a gelmeyi çok istiyor. Galatasaray Yönetimi, kesenin ağzını açarak Molde’nin kapısını çalacak. Ocak ayında yapılması planlanan bu transfer için resmi temasların önümüzdeki hafta itibarıyla başlaması bekleniyordu.

Solbakken, Breivik transferini noktalayacak!

Tüm bu gelişmeler sonrası tekrardan ilk adım atıldı. Genç oyuncunun menajeri Jim Solbakken, İstanbul'a gelerek, devre arasında transferi bitirmeye hazırlanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler