Transfer | Premier Lig, La Liga ve Serie A Devleri Çağlar Söyüncü'nün Peşinde

24.05.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 17:03

Leicester City forması giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Premier Lig, La Liga ve Serie A devlerinin transfer listesine girdi. İşte detaylar...

Transfer | Premier Lig, La Liga ve Serie A Devleri Çağlar Söyüncü'nün Peşinde

Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Leicester City, bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Milli oyuncunun satılması durumunda, gelecek bonservis bedeli ile takıma takviye yapmayı hedefliyor.

İşte Çağlar'a talip olan devler

Geçtiğimiz ay Premier Lig'in en iyi 11'ine de seçilme başarısı gösteren Çağlar Söyüncü, Premier Lig, La Liga ve Serie A'nın dev kulüplerini peşine taktı. İngiliz basınında Daily Mail gazetesi, İngiltere'den Chelsea ve Tottenham'ı yazarken, İspanya'dan Atletico Madrid'in, İtalya'dan ise Juventus'un Çağlar'a talip olduğunu belirtti.

Leicester olumlu bakıyor

Leicester City, performansı ile değerini katlayan Çağlar Söyüncü'nün farklı bir kulübe satılmasına olumlu bakıyor. Takımdan ayrılması ile savunmada büyük yara alacaklarının farkında olan İngiliz kulübü, yeni teknik direktörü Rodgers'ın kurmak istediği takıma kaynak yaratmayı öncelikli görüyor.

Juventus'tan 50 milyon Euro!

Dünya devi Real Madrid'in de bir dönem transfer listesine giren Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinin Chelsea'den Antonio Rüdiger'le anlaşmasının ardından ilgiyi kaybetmişti. Bu gelişme ile transferde Juventus ön plana çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere Juventus, çağlar için 45-50 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Çağlar Söyüncü'nün bu sezonki performansı

Temmuz 2016'da Altınordu'dan Alman ekip Freiburg'a 7,93 milyon Euro bonservis bedeline transfer olan Çağlar Söyüncü, 2018 yazında Premier Lig takımlarından Leicester City'e 21,1 milyon Euro'ya gitti. Bu sezon İngilizler ile 41 karşılaşmada görev alan başarılı stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler