Barış Alper Yılmaz'ın Talipleri Artıyor | Transfer Haberleri

24.06.2023 - 10:17 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 10:24

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'ın ismi Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Detaylar.

Barış Alper Yılmaz'ın Talipleri Artıyor | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve gösterdiği performansla dikkatleti üzerine çeken Barış Alper Yılmaz'ın talipleri artmaya devam ediyor.

Skorer'de yer alan habere göre; 2022-2023 sezonunda müthiş bir gelişim kaydeden genç futbolcu için art arta teklifler geldi.

Barış Alper Yılmaz'ın peşindeki kulüpler

Gösterdiği performans ile dikkat çeken genç futbolcu için İtalya’dan Lazio’nun yanı sıra, Hollanda’dan Ajax ve PSV Eindhoven ekiplerinin devreye girdiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Fransa'dan müjde: Görüşme başladı
Habere Git

Okan Buruk, gitmesine sıcak bakmıyor

Teknik Direktör Okan Buruk’un yeni sezonda daha fazla süre vermeyi düşündüğü, Barış Alper’in gitmesine sıcak bakmadığı belirtildi.

Ankara Keçiörengücü'nden transfer oldu

Sarı-kırmızılı takım, 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunu 9 Temmuz 2021 tarihinde TFF  1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu, görev aldığı 53 karşılaşmada 4 gol ve 2 asist kaydetti. Rezerv Lig'de de 2 maçta sahaya çıkan başarılı oyuncu 4 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yeni transfer hamlesi: İtalya'dan...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler