Devrim Özkan'dan Galatasaray paylaşımı geldi

25.10.2023 - 08:47 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 08:52

Galatasaraylı oyuncu Lucas Torreira ile aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncu Devrim Özkan, Şampiyonlar Ligi'nde oynana Bayern Münih maçı sonrası paylaşım yaptı.

Devrim Özkan'dan Galatasaray paylaşımı geldi

AJANSSPOR HABER

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle yıldızı parlayan Devrim Özkan, adı Lucas Torreira ile anıldıktan sonra bir süre gündem olmuştu. Güzel oyuncu Galatasaray taraftarlığı ile de ön plana çıkıyor. Başarılı oyuncudan Galatasaray - Bayern Münih maçıyla ilgili paylaşım geldi. 

Yensen de yenilsen de'

 Mücadeleyi tribünde izleyeceği iddia edilen Özkan, arabadan paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu 'Yensen de yenilsen de' notunu paylaştı.

Oyuncu Devrim Özkan Galatasaraylı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Özkan ve Torreira, en son Miami'de görüntülenmişti. Daha önce Torreira ile ilgili, "Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek aşk iddialarını yalanlayan oyuncu, bu kez farklı bir yanıt verdi.

Güzel oyuncu, "Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler