Diagne: “Çin’e gitmek istemiyorum”

07.02.2020 - 19:19 | Son Güncellenme: 07.02.2020 - 16:39

Bu sezon Galatasaray’dan kiralık olarak Belçika 1. Lig takımı Club Brugge’a transfer olan, ancak mavi-siyahlı ekipte kadro dışı kalan Mbaye Diagne, Çin’de oynama fikrine sıcak bakmıyor.

Senegal’de Records Gazetesi’ne röportaj veren 28 yaşındaki golcü, coronavirüs nedeniyle Çin’de futbol oynamak istemediğini açıkladı. Ayrıca Diagne, Club Brugge’daki teknik direktörü Phillippe Clement hakkında da eleştirilerde bulundu.

“Özür diledim”

Club Brugge – Paris Saint-Germain maçında kaçırdığı penaltı ve sonrasında yaşananların ardından kadro dışı kalan Diagne, karşılaşmanın ertesi gününde, teknik direktörü Philippe Clemet’ten özür dilediğini söylerken, “Sonra bana ne yapacağını anlattı ve ben de onun dediklerini takip ettim. Bir hata yaptığımı biliyorum ama bana karşı sert olmaya devam etti. Antrenmandan sonra davranışlarından köklü bir değişiklik gördüm. İşte o zaman bana izin vermeyeceğini anladım.” açıklamalarında bulundu.

Taraftarlardan destek

Kaçan penaltı sonrasında, takım arkadaşı Hans Vanaken ile de kavga ettiğini söyleyen Diagne, “Herkes ilk başta bana karşı kızgındı ama daha sonra taraftarlar bana desteklerini gösterdi. Eğer antrenörüm bana tekrardan kucak açsaydı, taraftarlar çok mutlu olacaktı.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler