Diagne: "Galatasaray'dayken daha çok gol atıyordum"

02.03.2021 - 22:01 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 23:48

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne, İngiltere'de devam eden kariyeri hakkında West Bromwich Albion Kulubü sitesine önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Diagne: "Galatasaray'dayken daha çok gol atıyordum"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ocak ayında Galatasaray'dan İngiliz ekibi West Bromwich Albion'a kiralanan Senegalli forvet Mbaye Diagne, İngiltere kariyeri hakkında West Bromwich Albion Kulubü sitesine önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Manchester United'a karşı ilk 11'de başlayan ve karşılaşmanın 2. dakikasında attığı müthiş kafa golüyle takımını 1-0 öne geçiren Diage, İngiltere'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Son haftalarda West Bromwich Albion'un çıkışa geçtiğini dile getiren 29 yaşındaki forvet Diagne, şu ifadeleri kullandı:

"İngiltere'de oyunların zor olması hoşuma gidiyor"

“Artık Premier Lig'e ve İngiltere'ye adapte olmuş gibi hissediyorum. Oyunların zor olması hoşuma gidiyor.Kazanmak içiin savaşmak gerek ve ben maç kazanmak ve gol atmak için savaşmayı seviyorum." 

"Manchester United'a karşı gol attığım için mutluyum"

"Premier Lig'de oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. Birkaç hafta önce Manchester United'a karşı gol attığım için mutluyum. Man United gibi gerçekten büyük bir takıma karşı önemli bir beraberlik elde ettiğimiz için takım adına da çok sevindim."

"Galatasaray'dayken daha çok gol atıyordum"

"Galatasaray'dayken daha çok gol atıyordum ama Türkiye ligini Premier Lig'i bildiğimden daha fazla biliyorum. Tüm yeni takım arkadaşlarımı tanıyorum ve iletişimim hala% 100 değil ama gittikçe daha iyi hale geliyor."

"Premier Lig'de kalabileceğimizden eminiz"

“Şu anda sahip olduğumuz kadroyla kendimize güveniyoruz, savaşıyoruz ve bunu oyunumuzda da görebilirsiniz. Karşılaşmalarda galibiyetlerimiz oldu. Bununla birlikte, sıkı çalışmaya devam edersek Premier Lig'de kalabileceğimizden eminiz"

Senegalli forvet Diagne, West Bromwich Albion formasıyla toplam 6 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol, 1 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler