Galatasaraylı Mbaye Diagne, Milli Takıma Tekrar Dönmek İstiyor

18.06.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 11:45

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaraylı Mbaye Diagne, milli takıma tekrar dönmek için ricada bulundu. İşte tüm detaylar...

Galatasaraylı Mbaye Diagne, Milli Takıma Tekrar Dönmek İstiyor

Galatasaray'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden Mbaye Diagne, Senegal Milli Takımı'na geri dönmek istiyor.

"Seni sahada görmek için sabırsızlanıyorum"

Skorer'de yer alan habere göre; Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Aliou Cisse ile bir araya gelen oyuncuya hocası, “Dostluk başka, iş başka... Seni sahada görmek için sabırsızlanıyorum. 

"Kadroda olup olmayacağın sana bağlı"

Dünya Kupası için önünde beş ay var. Kadroda olup olmayacağın sana bağlı” diyerek kulübünde sergileyeceği iyi performansın kendisine milli takım kapısını açacağını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu olan golcü oyuncu, 2021 Mart’ından bu yana uzak kaldığı Senegal formasına tekrar kavuşmak için umutlanırken, yeni sezon için de yeni bir motivasyon sahibi oldu.

9 Eylül 2018'den bu yana Milli Takım formasını giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu, çıktığı 11 karşılaşmada 433 dakika sahada kaldı ancak skor katkısı üretemedi.

Senegalli forvet Galatasaray'la çıktığı 61 maçta ise 26 gol ve 4 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler