Galatasaray Transfer.. Diagne ile Mohamed, Seferoviç, Mertens ve Icardi'yi Ezdi

17.10.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 15:13

Galatasaray'ın gönderdiği Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed toplam 8 gol atarken yerlerine gelen Harris Seferoviç, Dries Mertens ve Mauro Icardı 0 çekti! İşte detaylar.

Galatasaray Transfer.. Diagne ile Mohamed, Seferoviç, Mertens ve Icardi'yi Ezdi

AJANSSPOR HABER

Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro gibi büyük bir bonservis bedeliyle alınan ancak Galatasaray'da bir türlü as golcü rolü verilmeyen Mbaye Diagne Fatih Karagümrük'te, ilk geldiğinde ayağının tozuyla ligin tozunu atan fakat bu sezon kiralık gönderilen Mostafa Mohamed de Nantes'ta yeniden parlıyor.

Diagne, Kasımpaşa günlerine döndü

Andrea Pirlo yönetimindeki Vavacars Fatih Karagümrük'e bedelsiz giden 30 yaşındaki Diagne, 624 dakika süre aldığı yeni takımında 9 maçta 5 gol ve 1 asiste ulaştı. Senegalli golcü, bu performansıyla büyük çıkış yaptığı Kasımpaşa günlerini hatırlatmış oldu.

Anakonda, Nantes'de yükseliyor

Anakondo lakaplı Mostafa Mohamed ise Nantes formasıyla ligdeki 11 maçında 3. golünü kaydetti. Ligde 643 dakika süre alan Mohamed, 2 de asist kaydetti. 24 yaşındaki Mısırlı golcü Avrupa Ligi'nde de bir gole imza attı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 28,44 milyon Euro'ya 1 gol 2 asist!
Habere Git

Diagne ve Mohamed 8 gol 3 asist

Diagne ve Mohamed, ligde toplamda 8 gol ve 3 asistlik bir skora ulaştı. Galatasaray'ın bu iki oyuncunun yerine sezon başında çok büyük beklentilerle transfer ettiği sansasyonel isimler Dries Mertens, Harris Seferoviç ve Mauro Icardi ise Süper Lig'de tabiri caizse sıfır çekti! 

En çok Mertens oynadı ama sıfır çekti

35 yaşındaki Belçikalı Mertens, 487 dakika süre aldığı 8 Süper Lig maçında ne gol ne de asist üretebildi. Sezon başında 1 numaralı golcü olarak alınan 30 yaşındaki İsviçreli Seferoviç de 362 süre aldığı 7 maçta gol ve asiste imza koyamadı. Golcü, hayal kırıklığı yaratan performansıyla yedek kulübesine hapsoldu.

Icardi'nin önceliği gol değil Wanda oldu

Ve en büyük beklentilerin olduğu Mauro Icardi... Galatasaray'a şaşalı bir şekilde gelse de golleriyle değil, özel hayatındaki çalkantılarla manşetleri süsledi. Üç günlük izin alarak Wanda Nara'nın peşinde Arjantin'e kadar giden ama eli boş dönen Icardi, sadece 2 lig maçında sahaya çıktı. Fransız golcü de ne gol ne asist katkısı yapabildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Rus golcü için harekete geçti
Habere Git

Diagne-Mohamed 8 Mertens-Seferoviç-Icardi 0

Gelinen noktada Galatasaray'ın sezon başı sattığı veya kiralık gönderdiği Mbaye Diagne-Mostafa Mohamed ikilisi, büyük bir beklentiyle transferler ettiği Dries Mertens-Harris Seferoviç-Mauro Icardi üçlüsüne 8-0'lık bir üstünlük kurmuş durumda. İlerleyen haftalarda tablonun mutlaka değişmesi lazım aksi halde oklar sert şekildi transfer politikasını belirleyen teknik direktör Okan Buruk ile Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'a dönecek. 

Senin için hazırladığımız haberler