Diagne resmen West Bromwich'te! İşte Cimbom'un alacağı ücret...

29.01.2021 - 15:57 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 21:58

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray forması giyen Senegalli forvet Mbaye Diagne resmen West Bromwich Albion'da. İngiliz ekibinin teknik direktörü Sam Allardyce da transferi açıkladı. İşte detaylar...

Diagne resmen West Bromwich'te! İşte Cimbom'un alacağı ücret...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Diagne'nin West Bromwich Albion'a kiralandığını gün içinde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Cimbom Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) resmi açıklamayı yaptı.

KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne'nin 2020-2021 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda West Bromwich Albion Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre West Bromwich Albion Football Club Limited, Şirketimize net 1.400.000 GBP geçici transfer bedeli ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

"Bize gelmeyi gerçekten istedi"

İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion (WBA) da Mbaye Diagne'nin transferini resmen duyurdu.

Yapılan resmi duyuruda WBA Sportif Direktörü Luke Dowling de açıklamalar yaptı.

Dowling, "Ocak ayında transfer gerçekleştirmek gerçekten hiç kolay değil. Mbaye'nin burada takıma hızlıca adapte olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız, Mbaye'yi izlemekten keyif alacak. İhtiyaç duyduğumuz golleri atacağına inanıyorum. Onun golleriyle maçlar kazanacağımızı düşünüyoruz. Mbaye, West Bromwich'e gelmeyi gerçekten çok istedi. Bu bizim için en önemli ve en büyük şeydi" dedi.

19 maç 11 gol

29 yaşındaki santrfor, bu sezon forma giydiği 19 maçta 11 gol kaydetti.

13 milyon Euro

Diagne, 31 Ocak 2019 tarihinde Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Diagne'den veda

Sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yapan Mbaye Diagne, "Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler