Mbaye Diagne'den Ayrılık Sinyali! İki Kulübün Radarında

24.06.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 20:30

Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e transfer olan ve golleriyle göz dolduran Mbaye Diagne, Türkiye'den ayrılacağının sinyalini verdi. Diagne ile iki kulüp ilgileniyor.

Mbaye Diagne'den Ayrılık Sinyali! İki Kulübün Radarında

Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği son sezonda performansıyla adından söz ettiren Mbaye Diagne, Fatih Karagümrük'e veda etti. Senegalli santrfor, transfer olacağını doğruladı.

Karagümrük'te küllerinden doğdu

Türkiye macerasına Kasımpaşa formasıyla başlayan ve bonservisine 13 milyon Euro verilerek Galatasaray'a transfer edilen Mbaye Diagne, Sarı-Kırmızılılar'da bekleneni karşılayamamıştı. Geride bıraktığımız sezonun başında Fatih Karagümrük ile imzalayan golcü oyuncu, attığı gollerle adeta küllerinden doğdu.

35 maçta 25 gol attı

Diagne, Karagümrük ile 35 resmi müsabakada süre aldı. 31 yaşındaki forvet, 25 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Golcü oyuncu 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Şampiyonlar Ligi bombası! Türk asıllı yıldız ile pazarlık...
Habere Git

İki takımın radarında

31 yaşındaki Senegalli, iki takımın transfer listesinde yer alıyor. Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK ve Meksika'dan Cruz Azul, oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor.

"Kendimi Karagümrük'te göremiyorum"

Diagne, Fatih Karagümrük'ten ayrılacağını açıkladı. Golcü futbolcu, "Fatih Karagümrük ile sözleşmem 30 Haziran'da sona eriyor. Başka mücadelelere, yeni ufuklara gitmek istiyorum. Kendimi orada kalırken göremiyorum" dedi.

"Türkiye'de hedefime ulaştım"

Türkiye'den ayrılacağının sinyalini veren Diagne, "Türkiye'de hedefime ulaştım. Türkiye'deki sezonumdan çok memnunum. Hakkımda en çok konuşulan lig bu oldu ama bu başarıyı başka bir ülkede tekrarlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
3 büyüklerin listesinde! İşte o yıldız...
Habere Git

Diagne'nin Galatasaray performansı

Kasımpaşa'da çıktığı toplam 36 maçta 32 gol atan Mbaye Diagne, 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılı forma ile toplam 62 karşılaşmada mücadele eden tecrübeli santrfor, 26 gol, 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler