"Diagne'nin Galatasaray'a dönmekten başka bir şansı yok"

04.12.2019 - 17:39 | Son Güncellenme: 04.12.2019 - 17:43

"Diagne'nin Galatasaray'a dönmekten başka bir şansı yok"

Belçika Ligi takımlarından Club Brugge forması giyen Diagne'nin devre arasında Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği merak konusu. Kış transfer döneminde forvet transferi yapması beklenen Galatasaray, Senegalli golcüyü takıma geri çağıracak mı?

FIFA menajeri Saffet Balkan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Diagne'yi Tianjin Teda'dan Kasımpaşa'ya getiren Saffet Balkan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Şu anda Diagne'nin Galatasaray'a dönmekten başka bir şansı yok. Şu anda iki kulübün anlaşmasına bağlı. Galatasaray'da Falcao ve Andone'nin sakatlıkları var, bir forvete ihtiyaçları var. Club Brugge, Galatasaray istemediği takdirde Diagne'yi kadrosuna tutacak. 

Galatasaray forvet transferi yapacak mı?

Galatasaray şu an forvet almak durumunda. Oynayan bir futbolcuyu hiçbir takım kiraya vermez. Kontratı da biten oyuncu bulamaz. Galatasaray'ın şu anda bonservis ödeyecek bütçesi olacak mı, belli değil.

Kulüplerin Ocak ayı transfer politikası nasıl olacak?

Birçok takımın ihtiyacı var. Alanyaspor, Sivasspor gibi takımlar çıkış yaptı, başarılılar. Ocak ayında her takımın büyük transferlere ihtiyaçları var. Kulüpler, hazır ve oynayan oyuncu istiyorlar. Kiralık olmasını talep ediyorlar. Sağlıklı bir dönem olacak mı, göreceğiz. Birkaç tane netleşmek üzere olan çalışmalarımız var ama tabii isim veremiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler