Diagne'nin menajerinden transfer açıklaması! Ayrılıyor mu?

21.04.2019 - 11:07 | Son Güncellenme: 21.04.2019 - 14:07

Diagne'nin menajerinden transfer açıklaması! Ayrılıyor mu?

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Senegalli golcü Mbaye Diagne, beklentilerin altında kaldı. Sarı kırmızılı kulüp, devre arasında transfer edilen oyuncuyla ilgili kararını verdi. Diagne Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Hangi takıma transfer olacak?

Galatasaray yeni bir golcü transferi istiyor

Ara transferin en flaş hamlesi olan ve sahadaki etkisiz performansıyla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki forvetin sezon sonunda Galatasaray'dan gönderileceği, takıma yeni ve etkili bir forvet taksiyesi yapılacağı kararı çıktı.

Gomis ve Rodrigues satılmıştı

Galatasaray, yaz transfer döneminde Gomis'i 6 milyon euroya Al-Hilal'e, Rodrigues'i de Al-İttihad'a 9 milyon euroya satmıştı.

Emre Akbaba ve Diagne transfer edildi

FFP gereği transferde 'sattığın kadar al' sınırlamasına takılan sarı-kırmızılılar, bu oyunculardan gelen para ile Emre Akbaba ve Diagne takviyelerinin bütçesini oluşturmuştu.

Galatasaray'ın gözü kulağı Arabistan'da

Aslan'ın Galatasaray'ın gözü kulağı yine Suudi Arabistan'da olacak. Sezon sonu transfer stratejisi yine Arabistan'dan gelecek tekliflere göre belirlenecek.

Gomis gibi Diagne de Arabistan'a gidebilir

Geçen sezon 29 golle kral olan Gomis, yıllık 8 milyon euroya Al-Hilal'e gitti. Galatasaray'daki performansı tatmin etmese de 26 golle krallıkta rakipsiz olan Diagne de Gomis gibi Suudi Arabistan'ın yolunu tutabilir.

Körfez ülkeleri için Diagne'nin ücreti problem değil

Sabah'ta yer alan habere göre; İstatistiklere önem veren Körfez ülkeleri için Diagne'nin 2.3 milyon euroluk yıllık ücreti sorun değil.

Diagne'nin menajerinden transfer açıklaması

Mbaye Diagne'nin menajeri Claudio Druetta, oyuncusunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu:

Diagne'nin menajeri: "Transfer tekliflerini değerlendirmeye aldık"

"Evet Diagne Galatasaray'da beklenen başarıyı yakalayamadı. Onun için şimdi kalan 6 maçı bekliyoruz, eğer bu maçlarda iyi bir oyun ortaya koyarsa belki kalabilir. Biz Diagne için Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinin tekliflerini şimdiden değerlendirmeye aldık, Fatih Terim satış listesine koyarsa oturur konuşuruz."

Senin için hazırladığımız haberler