Diagne’nin performansı konuşuluyor!

08.02.2021 - 18:11 | Son Güncellenme: 08.02.2021 - 18:17

Dış haberler… Geçtiğimiz ara transfer döneminde Galatasaray’dan, Premier Lig ekiplerinden West West Bromwich Albion’a kiralanan Mbaye Diagne’nin performansı değerlendirildi. İşte detaylar…

Diagne’nin performansı konuşuluyor!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

West Bromwich Albion'ın Tottenham Hotspur'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada 1 net gol fırsatından yararlanamayan ve 2 kez de attığı goller ofsayt nedeniyle sayılmayan Senegalli golcü Mbaye Diagne, yerel basın tarafından genel olarak takdir edildi.

Tottenham mücadelesine ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Diagne’nin performansı, Birmingham Live ve Express & Star gazetelerinde değerlendirildi.

Express & Star gazetesi, "Hugo Lloris'in muhteşem kurtardığı bir kafa vuruşu ve iki kez ofsayta takılan golleri kaydetti. İki pozisyonda da oyunu daha iyi okuyabilirdi. Yine de Diagne'den umut verici bir performans gösterisiydi. Genel olarak, Diagne’nin önümüzdeki dönemde goller atacağı hissediliyor” şeklinde görüşlerini belirtti ve golcü oyuncuya 10 puan üzerinden 6 verdi.

Birmingham Live gazetesi ise Senegalli futbolcuya 10 üzerinden 5 puan verirken, “İlk yarıda her şeyini ortaya koyan Diagne, ikinci yarı Pereira oyundan çıkınca tek başına kaldı. Topu kontrol edemedi. Maçın ilk yarısı kafa vuruşuyla altın bir fırsat yakaladı, fakat Lloris bunu engelledi. Ağları iki kez sarsmışken sürekli ofsayta düşmesi moral bozucuydu” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler