Diagne'ye İngiltere'den teklif var mı? Nursal Bilgin'den flaş açıklama...

13.12.2018 - 16:35 | Son Güncellenme: 13.12.2018 - 19:35

Diagne'ye İngiltere'den teklif var mı? Nursal Bilgin'den flaş açıklama...

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Nursal Bilgin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Oyuncularımıza teklifler de gelmeye başladı. Bu sene anlaşılmaz şeyler oldu. Kelimenin tam anlamıyla uzaydan bile teklifler var oyuncularımıza. Oyuncularının moral kondisyonları yerlerde ve kafaları karışık. Bir baş edemez olduk. Karşımızda ne kadar para olursa olsun biz ilgilenmiyoruz.

Biz bir şirketiz. Kulüple kulüp anlaşmalı. Esasen suçtur 6 ay öncesinde oyuncu ile konuşmak. Kime neyi anlatacaksınız ki? Burada oyuncuların kafası çok karışık. Gelen bu tekliflerin hiçbiri de Türkiye'den değil.

"Kimseyi satmayı düşünmüyoruz"

Trezeguet ve Diagne değil sadece. Pavelka, Ben Youssef'e de teklif var. İnşallah bizi bundan sonra rahat bırakırlar. Herkes 2021'e kadar bizim oyuncumuz. Kimseyi satmayı düşünmüyoruz.

Kasımpaşa ligde çok az bulunan takımlardan biri ödeme konusunda. Sporcuların ödemelerinde gecikme olmuyor.

"Diagne ve Trezeguet'e teklifler var"

Trezeguet ve Diagne'ye resmi teklif geldi. Diagne'ye İngiltere'den Trezeguet'e ise Suudi Arabistan'dan teklif var. Diagne'nin sözleşme fesih bedeli yok ama Premier Lig'in birinci sınıf bir takımlardan biri teklifte bulundu.

Diagne Kasımpaşa'da kalmak istiyor

Başkanımız bu sezon iyi bir sonuç almamızı istiyor. Diagne Türkiye'den çok memnun. Altın ayakkabıyı almak istiyor ve Kasımpaşa'da bunu yapmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler