Diego Costa Brezilya'da açılışı yaptı!

20.09.2021 - 11:17 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 11:21

Beşiktaş'ın transfer döneminde ilgilendiği Diego Costa, Brezilya'da forma giymeye başladı. Futbolcu, ilk golünü de attı.

Diego Costa Brezilya'da açılışı yaptı!

AJANSSPOR-HABER 

Brezilya Serie A'nın 21. haftasında Atletico Mineiro ile Sport Recife ekipleri karşılaştı. Maçta kazanan 3-0'lık skorla Atletico Mineiro oldu. Detaylar haberde... 

Diego Costa gol attı

Estadio Governador Magalhaes Pinto'da oynanan maçta Atletico Mineiro'ya galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Diego Costa, 45+1. dakikada Hulk ve 90+9. dakikada penaltıdan Eduardo Vargas kaydetti.

Fizik olarak tam hazır değildi

Transfer döneminde sıkça Beşiktaş ile anılan Diego Costa, fizik olarak tam hazır olmadığı için birkaç hafta forma giyememişti. Golcü isim, hazır olduğu ilk maçta golle tanıştı.

63 dakika süre aldı

Öte yandan Diego Costa her ne kadar maç oynayacak kıvama gelse de 90 dakikayı çıkarabilecek durumda değildi. Dolayısıyla futbolcu, 63. dakikada kenara geldi.

Costa'tan Hulk'a övgü

Bu arada Brezilya basını Hulk ve Diego Costa'nın uyumlu bir ikili olacağına vurgu yaptı. Diego Costa, Hulk hakkında yaptığı açıklamada, "Benim için Hulk, Brezilya futbolunda anın oyuncusu" ifadelerini kullandı. Hulk, 46 maçta 20 gol 10 asistlik performans ortaya koymuş durumda.

Beşiktaş Michy Batshuayi transferini yaptı 

Öte yandan Beşiktaş ise Michy Batshuayi transferini yaptı. Beşiktaş'a hazır gelen Belçikalı golcü, 5 maç oynadı ve 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler