Türk takımlarının gözdesi Diego Costa için resmi açıklama!

29.12.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 16:50

Son dakika transfer haberi... İspanyol ekibi Atletico Madrid'de forma giyen forvet oyuncusu Diego Costa, takımdan ayrıldı. Transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Diego Costa hangi takıma transfer olacak? Gelişmeler ve detaylar....

AJANSSPOR-HABER

İspanya Ligi ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen golcü futbolcu Diego Costa ile ilgili karar verildi. Tecrübeli golcü ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. Diego Costa, Galatasaray'a mı transfer olacak? Detaylar haberimizde... 

Atletico Madrid'deki performansı

Brezilya asıllı İspanyol santrfor Diego Costa, ilk olarak Aralık 2006'da imza attığı Atletico Madrid'de 2010-2014 yıllarında forma giymiş ve 2018'de tekrar takıma dönmüştü. Madrid ekibinde 215 maça çıkan ve 83 gol kaydeden tecrübeli futbolcu, birer lig, Kral Kupası ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşamıştı.

Diego Costa, Galatasaray'a gelecek mi?

Galatasaray'da Radamel Falcao ile devre arasında yolların ayrılıp ayrılmacağı merak konusu olmuştu. Başkan Mustafa Cengiz, "Devre arasında her şey olabilir" açıklamasını yapmıştı. Sarı-kırmızılıların, Falcao ile yollarını ayırıp Diego Costa'yı kadrosuna katacağı iddia edilmişti. 

"Türkiye, Diego Costa için bir opsiyon"

AS gazetesi Atletico Madrid Sorumlusu Jorge Garcia Radyospor'a yaptığı açıklamada, golcü futbolcu için Türkiye'nin de bir opsiyon olduğunu dile getirmişti. Garcia, "Atletico onu serbest bırakacak. Ancak; kulüp, Costa'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki olası rakiplere transfer olmaması şartını koydu. Bu açıdan baktığımızda, Türkiye'deki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlara Costa'nın transferi daha kolay olabilir. Diego Costa uzun bir sakatlık dönemi yaşadı ama en az 3 yıl daha tam performansla oynayabileceğine inanıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler