Rıdvan Dilmen Süper Lig'de 1-1 biten Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını yorumladı

02.02.2023 - 21:21 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 23:10

Başarılı yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 1-1 sonuçlanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Ünlü yorumcu çarpıcı ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen Süper Lig'de 1-1 biten Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Başarılı yorumcu Rıdvan Dilmen Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan ve 1-1'lik eşitlik ile sona eren Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını TV 8,5'ta yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında yorumladı.

"Kulübün hakkını yediler yediler doymadılar"

2001 şike sürecinden bu yana Fenerbahçe'nin çok falza haksızlığa uğradığını düşünen Dilmen ""2011'den beri bu kulübün hakkını yediler yediler doymadılar. Fenerbahçe her şeye rağmen oynuyorsa ben büyük saygı duyarım. Çok zormuş Fenerbahçeli olmak. Ne istiyorsunuz hala Fenerbahçe’den?" dedi.

"3-0 4-0 olursa şaşırmayın"

Maçın çok sert geçtiğini ve hakemlerin Fenerbahçe aleyhine kararlar verdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe camiasına seslenişte bulunayım. 3-0, 4-0 mağlup olunursa 'a' demeyin sakın. Yok Arda, yok İrfan Can neden böyle falan demeyin. Milletin gözünün önünde tekme tokat bir maç oluyor. Eskiden vardı böyle şeyler." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin golü neden iptal edildi? İşte cevabı...
Habere Git

"Yapmayın yazıktır"

Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıkların armasındaki Türk bayrağına saygızılık olduğunu vurgulayan futbol adamı "Fenerbahçe'nin de göğsünde Türk bayrağı arması var, yapmayın yazıktır." dedi.

"Milletin gözü önünde tekme tokat"

Maçın hakeminin yüksek sertlik dozajına müsade ettiğini söyleyen Dilmen "Vallahi ayıp ya! Milletin gözünün önünde tekme tokat. Böyle dayak olmaz, pes!Ve buna izin veren bir hakem! İntikam duygusuyla oynayan bir rakip. Neden intikam almak istiyorlarsa? Valencia'nın penaltısına bakılmadı, Mert'in orasına burasına o kadar süre bakıldı." dedi.

"Arda iyi ki yok"

Maçla ilgili analiz yapmak istemediğini belirten Dilmen, Arda Güler'in 11'de olmaması için ""Maçla ilgili teknik analiz yapacaktım ama yapmayacağım. Arda Güler iyi ki 11'de değil. Bu ülkede böyle futbol oynanıyor mu ya? Aklı selim futbol adamları izlesin. Adana Demirspor'un tekme tokat oyununa müsaade eden hakem var." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi reddetti, Beşiktaş'la görüşüyor!
Habere Git

"Kendime saygım olmasa programa çıkmazdım"

Maçtaki hakem hatalarına ithafen Rıdvan Dilmen maç sonunda "TV 8.5 ailesine, tüm futbolseverlere ve kendime saygım olmasa ben bu programı yapmazdım. Asla yapmazdım." ifadelerini kullandı.

"Türk futboluna güven bitti"

Türk futboluna olan güvenin kaybolduğunu vurulayan Dilmen "Ligimiz temiz falan değil, Türk futboluna olan güven bitti." dedi.

"Rıdvan sen ne anlatıyorsun derler"

Ma.ın hakem hatalarının gölgesinde kaldığını ve teknik bir analiz yapmanın doğru olmadığını düşünen yorumcu "Maçı teknik olarak değerlendirmeyeceğim. Maçta katliam vardı sahada görmedin mi derler bana. 'Rıdvan sen ne anlatıyorsun' derler." dedi.

İlgini Çekebilir
Başkanlar VAR kayıtlarını istedi!
Habere Git

"Bathsuayi sarıysa bu ne"

Michy Bathsuayi'nin sarı kart gördüğü pozisyonun bir benzerine Onyekuru'nun da girdiğini ve adil bir şekilde cezalandırılmadığını düşünen Dilmen "Bathsuayi rakip çabuk başlamasın diye topun önüne geçti. Top rakip ceza sahasının 15 metre önünde. Sarı kart gördü. Altay başlatmak isterken Onyekuru geldi engelledi, parmaklarına vurdu. Batshuayi'ye sarı kartsa bu ne peki ?" ifadelerini kullandı.

"Başkan olduğunda söylemiştim"

Ali Koç Başkan olduktan sonra daha önce Aziz Yıldırım'la yaptığı konuşmayı kendisiyle de yaptığını söyleyen Rıdvan Dilmen "2013'te Aziz Yıldırım Bey'e, benim 25 yaşımdaki halimi getirelim, Aykut hocanın da gol kralı halini, Lefter ağabey gelsin rahmetli, Cemil Ağabey de gelsin biz şampiyon olamayız demiştim. Ali Koç Bey ilk başkan olduğunda da aynısı söylemiştim ona." dedi.

"Dayanacak gücüm kalmadı"

Maç sonunda Türk futboluna olan siteminin ardıdan kanalın sahibi Acun Ilıcalı'dan da özür dileyen Dilmen "Acun kardeşim ve izleyen taraftarlar hakkını helal etsin. Parasında pulunda hiç işim olmadı. Allah herkese ekmeğini nasip etsin. Dayanacak gücüm kalmadı artık!" dedi.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır isyan etti! "Pozisyonlara nasıl bakılıyor anlamadım"
Habere Git

"Üzülmez misiniz?"

Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi durumunda rakip takım taraftarlarının dahi üzüleceğini belirten Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe ligden çekilirse rakip takım taraftarlar bile üzülür. Soruyorum üzülmez misiniz?" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler