Rıdvan Dilmen İle Valerien Ismael Arasında Değişiklik Polemiği

16.10.2022 - 23:21 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 23:28

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael Trabzonspor maçında değişikliklerle ilgili kararları 'ben veriyorum' dedi. Rıdvan Dilmen ise değişiklikleri taraftarın yaptığını söyledi

Rıdvan Dilmen İle Valerien Ismael Arasında Değişiklik Polemiği

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası değişikliklerle ilgili kararları kendisinin verdiğini, TV8,5'te yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen ise değişiklikleri Valerien Ismael'in değil, taraftarın yaptığını söyledi. İşte detaylar.

"Maçtaki değişiklik kararlarını ben veriyorum"

Karşılaşma sonrası basın toplantısında oyuncu değişiklikleri ile ilgili soruya yanıt veren Ismael, "Maçtaki değişiklik kararlarını ben veriyorum. Bazen 3 Türk kuralı bu kararları zorlaştırıyor. Doğru dengeyi bulmamız gerekiyor. 

"Muleka sağ kanattaki pozisyonunda goller attı"

Muleka sağ kanattaki pozisyonunda goller attı. Forvetimizde Weghorst, Cenk ve Muleka var. Muleka soldan hücum ettiğimiz aksiyonlarda sağdan etkili oluyor" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta öfke seli: Valerien istifa! Sergen göreve
Habere Git

Dilmen: "Değişiklikleri Valerien Ismael değil taraftar yaptı"

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ise, "Beşiktaş'ın değişikliklerini Valerien Ismael değil taraftar yaptı. Bu çok acı bir şey. Sosyal medyanın kadro kurmada ki etkisini ne yazık ki görüyoruz. Milli takımda da aynı şey var. Teknik direktör hem yönetir hem idare eder. 24 kişiyi idare ediyorsunuz. 

"Taraftarın baskısıyla oyuncu değişikliği yapmamalı"

Taraftarın baskısıyla oyuncu değişikliği yapmamalı. Taraftarın oyuncu değişikliği istemeye hakkı vardır ama son karar teknik direktöründür. Valerien Ismael, her şeyden önce kendisini tedirgin hissediyor. Aynı şey Okan Buruk için de geçerli" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ismael'den istifa sorusuna yanıt
Habere Git

Ismael sosyal medyada gündem oldu

Öte yandan, 47 yaşındaki teknik adam Valerien Ismael, Trabzonspor maçı sonrasI sosyal medyada #valerienismaelistifa etiketi topic trend oldu. Aynı şekilde Sergen Yalçın ve Şenol Güneş de en çok konuşulanlar listesine girdi.

Senin için hazırladığımız haberler