Dilmen'den Belözoğlu'na: "Neden sahip çıkmadın?"

26.04.2017 - 00:42 | Son Güncellenme: 26.04.2017 - 00:42

AJANSSPOR- Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Zirvesi programında Başakşehirli futbolcuların gazetecilere saldırısıyla ilgili flaş yorumlarda bulundu. Dilmen, Yalçın ve Ufuk'un kadro dışı bırakılıp Volkan'ın bırakılmamasıyla ilgili Emre Belözoğlu'na seslendi...

"Koskoca Galatasaray - Fenerbahçe maçı Beşiktaş'ın farkı 7'ye çıkarması ile unutuldu gitti.

"Bugün itibarı ile mağdur olan gazeteci arkadaşlarımız İstanbul'a gelmişler. A Spor'da birlikte bir barış yemeği yemişler veya kahvesi içmişler. Yanlış bir şey mi? Değil. Kin nefret ülkemizde olmaması gereken bir unsurdur. Dost olmak iyidir. Hoş ben o gazeteci olsam Rize'ye beklerdim o döven arkadaşları. Hatta bunların içinden Yalçın olsam ben Rize'ye giderdim, gazetecinin annesinin babasının elini öperdim. Ufuk olsam gitmezdim.

Çok çok özür dilerim ben de o eşekliği yaptım. Bir gece gezmiştik gazeteci arkadaşın kamerasını kırmıştık. Helal etsin hakkını etti de yine etsin.

Ben Yalçın olsam bir daha selam vermem. Başkana hocaya takım arkadaşlarıma selam vermem.

20 yıl futbol hayatı olan, düne kadar milli takımda yok diye konuşulan Yalçın. 90. dakika 1-0, kahraman Gümüşdağ kahraman Abdullah hoca oldu. Yalçın 36 yaşına geldi. 1 yıl daha kontratı vardır. Yalçın'ı kim alır bundan sonra. Yalçın'ı TRT, Ntvspor alır mı? Almaz. Türkiye'de bir şike davasını ihbar eden futbolcudur Yalçın. Bochum davasında. Şike teklifini söyledi. Kendi kulüp başkanına gidecek kadar onurlu adam. Ufuk milli takım kalecisi. Volkan'ın yedeği.

Bu kavga niye çıktı. Ben gitmezdim bugün. Kadro dışı bırakılmasına karşıyım. Üstüne bir de kaymak koydular Volkan yırttı. Yemezler.

Bu oyuncu aldığı maç cezası nedeniyle 200-300 bin kaybedecek. Sen de kulüp olarak o miktarda cezası verirsin tamam. Şimdi niye yemek yiyorsunuz. Volkan'ı da kadro dışı bıraksalar bu kadar konuşmazdım. Volkan milli takımın ve Başakşehir'in önemli bir oyuncusu olmasa kadro dışı kalırdı.

Emre normal bir futbolcu değil. Türkiye'nin son 50 yılına baktığımız zaman 1-2'dir. Liderlik ve gelecekte Fenerbahçe ve milli takımlar sorumluluğunu alabilecek biri. Maçtan çıkıyor 2 tane genç fotoğraf çekinmek istiyor. 95'te gol yenmiş. Oradan yaşını almış bir kişi, kişi demeyeceğim neyse bir tane vatandaş Emre'nin anasına avradına küfür ediyor. Emre de tepki gösteriyor, gazeteciler de fotoğraf çekmek isterken takım arkadaşları da kaptanlarını korumak isterken bu tür saygısızlığa neden oluyorlar. Emre sen neden takım arkadaşlarına sahip çıkmadın. Bu çocuklara günah. Yalçın'a sahip çıkalım, özür dileyelim dersin. Sen niye sahip çıkmıyorsun Yalçın'a Ufuk'a bu çocuklar senin için gitti oraya.

Bu Yalçın niye kadro dışı kaldı Ufuk niye kadro dışı kaldı? Emre senin için gittiler oraya. 3 tane lideri vardır o kulübün. Göksel başkan, Abdullah hoca ve Emre'dir. Yalçın ve Ufuk'u yedirmeyeceklerdi, eğer yiyeceklerse Volkan'ı da yemeleri gerekiyordu."

(BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

 

Senin için hazırladığımız haberler