Dilmen'den çarpıcı değerlendirmeler: "Tudor'un en büyük şanssızlığının Fatih Terim'in..."

21.11.2017 - 16:33 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 16:33

Dilmen'den çarpıcı değerlendirmeler: "Tudor'un en büyük şanssızlığının Fatih Terim'in..."

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"Ben bir bireysel spor için bu kadar sevgi hatırlamıyorum"

Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesi

"Sporcular sadece sporcu olarak değil, nasıl bir siyasi operasyonla getirdiysek; Türk haltercilerin önünü açtı. 2004 yılında Türkiye'de yapılan kongrede başkan adayıyken engellenmiş. Bazı idolleri irdelememek lazım.  Sporcuların siyasetlerinin kırılma anları olduğunu düşünüyorum. Daha fazla sahip çıkılması mı gerekiyordu? Tabii ki daha fazla sahip çıkılması gerekiyordu. Herkes hata yapabilir. O bizim gözümüzde Türkiye Cumhuriyeti'nde gelmiş geçmiş en büyük sporcudur. Ben bir bireysel spor için bu kadar sevgi hatırlamıyorum. Cenazesinde her kesimden insanlar vardı."

 "Fenerbahçe, Antalyaspor'u yenerse..."

"Medipol Başakşehir, Abdullah Avcı merkezli bir futbol oynuyor. Emre ve Mahmut yok; Kerim Frei ve Mevlüt geliyor. Kadrosu ve hocası da çok iyi. Fenerbahçe'nin bu hafta oynayacağı müsabaka Fenerbahçe'nin yüzdesi çok artar. Fenerbahçe, Antalyaspor'u yenerse; Kasımpaşa maçına 40 bin kişi gelir. Ben yönetimin yerinde olsam maddi ve manevi bütün konsantrasyonumu Antalyaspor'a harcarım. Sivasspor maçını Aykut Hoca olsa da olmasa da kazanırdı."

Trabzonspor'un 4-3'lük Osmanlıspor maçı

"Trabzonspor tabii önemli bir galibiyet aldı ama böyle penaltı olmaz. Günah yani..."

"İlk yarının sonunda Galatasaray'ın..."

"Tudor'un en büyük şanssızlığının Fatih Terim'in milli takımda olmaması olduğunu düşünüyorum. Kim gelirse gelsin, Fatih Terim dışarıdaysa o konuşuluyor. Lig şu an bitse Galataray ikili averaja göre şampiyondur. Tudor, ciddi bir kumar oynadı. 'Ben yeneyim, geçeyim.' dedi. Savunma yapması olmayan bir takımla çıktı. 'Geçen hafta 5 attım. Çif forvetle çıkayım ve yeneyim.' diye düşündü. Galatasaray'ın Başakşehir gibi bir takıma bu kadro ile çıkması normal değil. Bu maçı yenmeye değil, fark atmaya gitmiş. Beşiktaş'ın puan kaybını değerlendirmek istemiş. Sezonu bitirme maçı oynamak istedi ama kaybbeti. Muhtemelen Beşiktaş'a yenilse de sezonu lider tamamlar. Tudor ile Fatih Terim'i yan yana koy, Fatih Terim 6-7 puan fazla alır. İlk yarının sonunda Galatasaray'ın lider olacağını düşünüyorum. Galatasaray'a bek ve biraz daha ileri gideyim, stoper de gerekiyor. Dursun Özbek'in devre arasına kadar olağanüstü durumlar olmazsa Tudor ile yola devam edeceğini düşünüyorum."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Beşiktaş-Porto mücadelesi yorumu

"(Takımın stadyuma gelişi esnasında) Otobüsten inerken yüz ifadelerinden ve yürümelerinden Oğuzhan sanki olmayacak gibi gördüm ama yanılabilirim. Tolgay-Atiba olacak gibi. Oğuzhan'ın devre arasında sanki takımdan ayrılacağını düşünüyorum."

Programın sonunda Dilmen, 'Kartal Pençesi' pozuyla siyah-beyazlılara başarılar diledi.

Senin için hazırladığımız haberler