Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis, Galatasaray Nef maçı sonrası konuştu

27.11.2022 - 23:00 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 23:10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. hafta maçında Galatasaray Nef’i 97-91 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis, maç sonu konuştu.

Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis, Galatasaray Nef maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu sekizinci hafta maçında Galatasaray Nef’e konuk oldu. Karşılaşmayı 91-97 kazanan sarı lacivertliler, 7’de 7 yaptı ve galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu.

"Ruhu ve kalbi gerektiren bir maçtı"

Herkesin bizimle gurur duymasını istediklerini dile getiren Itoudis  "Siz de şahit oldunuz, çok yoğunluk gerektiren bir maçtı. Ruhu ve kalbi gerektiren bir maçtı. Üst üste 3. büyük maçımız. Monaco seyehat, Milano seyehat, Galatasaray'dan sonra otele gidiyoruz. Sonrasında ise Beşiktaş... Bu takım karakter gösterdi. Bu takım gurur gösterdi ve çok saygı gösterdi. Kendilerine, Fenerbahçe taraftarına gurur duyurmak istiyoruz. Herkesin bizimle gurur duymasını istiyoruz." dedi.

"Her zaman kazanamayız"

Takımın bugün elinden geleni yaptığını ifade eden Itoudis "Basketbolda kazanırsınız, kaybedersiniz. Biz bir anda süper bir takım olmadık ki... Biz bu anlayışı sürdürdüğümüz sürece bizim sözümüz taraftarımız çabamızı ve mücadelemizi sevecek. Her zaman kazanamayız ama kazanmak için sonuna kadar savaşacağız. Bugün bizi savaşırken gördüler. Takımımı tebrik ediyorum. Farklı bir beklenti vardı. Ufak tefek detaylara tabii ki bakacağız. " dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi çılgına çeviren olay! Galatasaray kaptanı...
Habere Git

"Harika oyuncuları ve iyi bir ekibi var"

Sarı kırmızılı ekipte harika oyuncuların olduğunu dile getiren Itoudis "İkinci yarıdaki savunma çabamız, top kaybı yarattık, el uzattık şutlara. Galatasaray iki çeyrek boyunca inanılmaz şutlar soktu. Harika oyuncuları ve iyi bir ekibi var. Ama biz de işin içinde kaldık." şeklinde konuştu.

"Ben Galatasaray benchine gitmiyorum"

Göksenin Köksal ile maç içinde yaşadığı olay ile ilgili olarak Itoudis şu ifadeleri kullandı:

"Genellikle basketbola karşı adil bir durum değil. Molanız varken ben Galatasaray benchine gitmiyorum veya oyuncular birlikteyken benim casuslarım yok. Ne konuşulduğunu dinlemiyorum. Galatasaraylılar bizim noktamıza geldi ben ise iyi hadi gelin,dinleyin dedim ve normal konuşmaya devam ettim."

Dimitris-Itoudis

Yapılan hareketin oyunun ruhuna aykırı olduğunu söyleyen Itoudis  "Söylediğim her şeyi dinlediler ama bu oyunun ruhuna aykırı. Bu böyle uygulanmıyor. Bu benim için sürpriz oldu. Ben oyuncularımla konuşurken benim molamı neden dinlemek istiyorlar? Belki bir şey öğrenmek istiyorlardır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler