Dinamo başkanından çarpıcı Vida açıklaması: "Herhalde Beşiktaş..."

25.08.2017 - 00:11 | Son Güncellenme: 25.08.2017 - 00:11

Dinamo başkanından çarpıcı Vida açıklaması: "Herhalde Beşiktaş..."

AJANSSPOR- Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis'ten Domagoj Vida açıklaması geldi. 

Maritimo'yu eledikleri maçın ardından konuşan Surkis, şu ana kadar kimsenin kendisine bir teklifle gelmediğini belirtirken, "İkinci olarak Vida'nın şu anda bir sözleşmesi var. Onunla konuştum ve sözleşme yenilemesi için kulübün şartlarını sundum. Herhalde Beşiktaş ona daha iyi bir teklif yaptı. Eğer Beşiktaş benim istediğim teklifle gelirse bu iş olur. 

"...Vida, Hırvat Milli Takımı'nın lider oyuncularından bir tanesi. Onun için ne kadar bonservis bedeli talep ettiğimizi söylemeyeceğim. Ama Vida 6 ay boyunca bütün karakteriyle forma giymeye hazır olduğunu söyledi. Ona minnettarım."

"...Sözleşmesini tamamlayabilir. Onun yaşındaki oyuncular doğal olarak kendileri için en iyi sözleşmeyi imzalamak istiyor. Gerçekleştirilmesi mümkün olmayan sözler veremem. Bunu ona da dürüstçe söyledim, durumu biliyor. Kucaklaştık ama veda etmedi" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan teknik direktör Khatskevich de maçtan sonra Vida hakkında konuştu. Taraftarların Vida'ya pankartla veda ettiğinin hatırlatılması üzerne Khatskevich şöyle konuştu: "Belki bir şeyler biliyorlardır. Ben bilmiyorum. Çünkü Vida az önce bana ne zaman tesislere gideceğimizi sordu."

Senin için hazırladığımız haberler