Divan Kurulu üyesi Belhanda'yı çıldırttı: Irkçılık

12.01.2021 - 00:19 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 10:58

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Cem Emiroğlu, Younes Belhanda'ya ayrımcı sözler söyledi. Faslı futbolcu da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Emiroğlu'na tepki gösterdi. Belhanda yaptığı paylaşımda, "Bu ırkçılık daha ne kadar ileri gidecek. Dostum, ben kesinlikle bir bedeviyim fakat takımını seven bir bedeviyim" dedi. İşte detaylar...

Divan Kurulu üyesi Belhanda'yı çıldırttı: Irkçılık

Galatasaray forması giyen Younes Belhanda, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Cem Emiroğlu'na yanıt verdi.

Faslı futbolcu yaptığı paylaşımda, "Bu kabul edilemez. İlk olarak bir hakemin 'Negro' tabirine maruz kaldık, şimdi Galatasaray Disiplin Kurulu Üyesi 'bedevi' tabirini kullanıyor. Bu ırkçılık daha ne kadar ileri gidecek. Dostum, ben kesinlikle bir bedeviyim fakat takımını seven bir bedeviyim" dedi.

Cem Emiroğlu ne demişti?

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Cem Emiroğlu, yaptığı paylaşımda Belhanda'ya ayrımcı sözler söyledi.

Emiroğlu yaptığı paylaşımda, "Bu bedevi ile sözleşme uzatılacak, yazıklar olsun. Kurul değeri yok bu herifin. Gönderin gitsin. 90 dakika boyunca 2 ara pas yapacak, milyon Euro götürecek. Ne güzel İstanbul. Hoca o 2 bedeviyi oynattığı sürece bu takımdan bir şey olmaz. Hocam bu Belhanda aşkı bir türlü anlamadım. Anlayan varsa anlatsın" ifadelerini kullanmıştı.

İstifası istendi

Belhanda'ya "Bedevi" diyen ve kulüpte aktif görevi devam eden Cem Emiroğlu'na tepki büyük. Sarı-kırmızılı takımın Faslı futbolcusuna yönelik sözler üyeleri kızdırırken, taraftarlar da disiplin kurulu üyesinin istifasını istedi.

Belhanda'nın Konyaspor maçındaki performansında kesitler içeren bir video da son günlerde sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bu videoyu alıntılayıp paylaşan Galatasaray Disiplin Kurulu Üyesi Cem Emiroğlu ise Belhanda ile ilgili olay yaratan sözler kullandı.

"Belhanda kalacak ama sen gideceksin"

Galatasaray Spor Kulübü üyeleri, disiplin kurulu üyesinin bu şekilde ifadeler kullanmasına büyük tepki gösterirken, birçok taraftar istifasını istedi. "Belhanda kalacak ama sen gideceksin" şeklinde karşılık verildi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler