Antalyaspor'da Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı ve Alassane Ndao'dan Açıklama

20.05.2022 - 22:32 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 22:42

Süper Lig'de Antalyaspor ile Galatasaray karşılaştı. Maç 1-1 sona ererken, Antalyasporlu Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı ve Alassane Ndao açıklama yaptı.

Antalyaspor'da Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı ve Alassane Ndao'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında 1-1 berabere kalan Antalyaspor, yenilmezlik serisini korudu. Mücadelenin ardından Akdeniz ekibinden Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı ve Alassane Ndao açıklamalarda bulundu.

Doğukan Sinik: "Uzun zaman sonra beni iyi hissettirdi"

Doğukan Sinik şöyle konuştu: "Bugün ile ilgili söyleyeceğim en güzel şey stadyumu dolu görmek oldu. Uzun zaman sonra beni iyi hissettirdi. Demek ki keyif vermişiz ki böyle taraftara tanıklık ettik."

"Bu sezon ilkleri yaşadım"

"Bu sezon ilkleri yaşadım. Hocamız ile çıkış yakaladım ve hem hocamız hem de kendi adıma mutluyum. Hocamız (Nuri Şahin) bana çok inandı. Bana benden daha çok inandı. Onu utandırmadığım için mutlu ve gururluyum. Bu gururun tadını çıkarmak istiyorum. Benim için çok özel dokunuşları oldu. En belirgin olan şey bana inanması."

Alassane Ndao: "16 maç yenilmemek dile kolay"

Alassane Ndao, şu ifadeleri kullandı: "Tüm takımı tebrik etmek istiyorum. 16 maç yenilmemek dile kolay. Bazen galip gelemediğimiz oldu ama beraberlikle bu seriyi devam ettirmekte çok önemliydi. Antalyaspor'da aile ortamı var. Aile kulübüyüz. Böyle atmosfer olmasaydı bu seriyi yakalayamazdık. Aile ortamı devam ettikte biz seriyi sürdüreceğiz."

Bünyamin Balcı: "Kazarak bitirmek istiyorduk"

Bünyamin Balcı ise şunları söyledi: "Altyapıdan çıktıp böyle bir takımla güzel bir sezon geçirdiğim için çok mutluyum. Her maça teker teker hazırlandık. Herşey çok iyiydi. Kazanarak bitirmek istiyorduk ama olmadı. Beraberlik oldu. Güzel bir sezondu bizim için."

İlgini Çekebilir
Aslan da Şahin'e diş geçiremedi
Habere Git

"Kendisi çok çalışkan bir insan"

Nuri Şahin hakkında konuşan Bünyamin Balcı, "Kendisi çok çalışkan bir insan. Futbolculuk kariyerinde ve hocalık kariyerinde de çalışkan bir insan. Her zaman hep olumlu. Hep bizi geliştirmek istiyor, genç ve yaşlı ayırt etmeden." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler