Doğukan Sinik, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi!

31.03.2020 - 20:23 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 20:39

Antalyaspor'un genç futbolcusu Doğukan Sinik, Ajansspor Intagram hesabında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Genç futbolcu, Fenerbahçe'ye transfer olabileceği yönünde hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

Doğukan Sinik, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi!

Antalyaspor'un genç futbolcusu Doğukan Sinik, Ajansspor Instagram hesabında Koray Geçgel'in canlı yayın konuğu oldu.

Genç futbolcu, ihtiyaç sahibi olan insanlar için başlattığı yardım kampanyasından transfer iddialarına kadar pek çok konuyla ilgili olarak merak edilen soruları yanıtladı.

Son dönemde Fenerbahçe'yle adı anılan 20 yaşındaki futbolcu, konuyla ilgili olarak yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

Transfer haberleri çıkıyor, bunların ciddiyetinin olduğunu düşünüyorum. Benim de az çok tahmin ettiğim zamanlarda haberler çıkıyor. Ancak şu an bunlarla ilgilenmiyorum. Burayı çok seviyorum. Antalyaspor'u gururlandırmak istiyorum. Yarım kalan hayallerime ulaşmak istiyorum ama her zaman kulübümün menfaatlerini düşünürüm. Avrupa'dan da gelen bir şeyler var. Belçika ve Hollanda liglerinden gelenler var" dedi.

"Bu sezon iptal edilmeli"

Bu sezonun iptal edilmesinin daha doğru bir karar olacağını ifade eden genç futbolcu, "Biz, 11 ay futbolun içerisindeyiz. Bu durum 1.5 - 2 ay sürecek gibi. Biz şu an vücudumuz salmasın diye antrenman yapıyoruz. Bu durum bu kadar uzun sürerse ligin iptal edilmesinden yanayım. Geri dönersek nasıl başlayacağız. Ligi tamamladıktan hemen sonra yeni sezon başlayacak, sakatlık olasılığı yükselecek. Sporcu olarak iptal edilmesinden yanayım. İptal edilirse de zor bir durum var, kim şampiyon ilan edilecek? Bu kararı verecek insanlara Allah yardım etsin. Ne karar verilirse verilsin, eleştiri olacak. Bence iptal edilebilir gibi duruyor" diye konuştu.

"Maaşı sorun etmem"

Antalyaspor'da mali anlamda yaşanabilecek sıkıntı karşısında bunu sorun etmeyeceğini belirten Doğukan Sinik, "Ben burada doğdum. Antalyaspor formasını giydiğim sürece Antalyaspor'un menfaatlerini düşünürüm. Benim her şeyden önce örnek olmam lazım. Antalyaspor'un maaş ödemesinde sıkıntı yaşayacağı bir durum olursa ben hiç yorum yapmam kabul ederim. Benim yapmam gereken budur. Bu konuda cevap hakkım bile olamaz" ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor'dan antrenman desteği

Antrenmanlarını evde yapabilmeleri için gerekli desteğin kulüp tarafından sağlandığını belirten Doğukan Sinik, "Antalyaspor Kulübü, kendine düşen görevi çok güzel bir şekilde hayata geçirdi. Bize bisiklet gönderdi, diğer gerekli olan desteği de verdi. Bir programımız var, 25 kişi aynı anda koordinasyon hocamızla birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Ona bakarak hareketleri tekrarlıyoruz. Çok keyifli oluyor ama yine de yetersiz. Temiz havada koşmak istiyoruz, bu fırsatımız yok" diye söyledi.

Yardım kampanyası başlattı

Yaşanan koronavirüs tehlikesi karşısında başlattığı yardım kampanyası hakkında konuşan milli futbolcu, çalışmalarını şu şekilde özetledi:

"İnsanlara nasıl destek olabiliriz diye düşündüm. Tolga Cömertoğlu önderliğinde 07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Gurubu, ihtiyacı olanlara destek veriyor. Benim de bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. 50-100 ailenin gıda ihtiyacını karşılamaya karar verdim. Sonra bunu 1000 aileye çıkarmak istedim. Takımdaki arkadaşlarıma Insagram hesabımdan meydan okudum. 100.000 bin TL civarında para topladık, bu da bin aileye destek demek. Bunun yanında Twitch denen oyun platformunda da kampanya başlattım. 65 yaş ve üzerine insanlara destek vermek istedim. 6 bin TL topladım, ben de 5 bin TL ekledim. Bu devam edecek. Bu yayınları yapmaya devam edeceğim. Toplanan paralar karşılığında yapılan alışverişin de faturalarını paylaşacağım."

"İdolüm Bernardo Silva"

Premier Lig'i çok sevdiğini ve idolünün de bu ligde oynadığını söyleyen Doğukan Sinik, sözlerine şu şekilde nokta koydu:

"Hayalimden birisi İngiltere ligi... Bunun için de çok çalışmak lazım. Manchester City'de Bernardo Silva'yı çok beğeniyorum. Monaco'da da takip ediyordum. Orta saha ve kanat oynayabiliyor. Aynı benim gibi. İdol olarak görüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler