Doğukan Sinik yeniden Süper Lig'de! Sezon sonuna kadar kiralık...

01.02.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 17:57

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City forması giyen Doğukan Sinik, Süper Lig'e döndü. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hatayspor'a kiralandı. İşte detaylar...

Doğukan Sinik yeniden Süper Lig'de! Sezon sonuna kadar kiralık...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Championship takımlarından Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin milli futbolcusu Doğukan Sinik, Süper Lig’e döndü.

Hatayspor, Doğukan'ı TFF'ye bildirdi

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, Hull City'den sol kanat oyuncusu Doğukan Sinik'i sezon sonuna kadar kiraladığını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Resmi açıklama

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Tecrübeli sol kanat oyuncusu Doğukan Sinik’in sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda kulübü Hull City ile anlaşmaya varılmıştır. Doğukan Sinik’e hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kiralama bedeli 45 bin Euro

Güney ekibi, kiralama bedeli için Hull City'e 45 bin Euro ödeyecek. Doğukan Sinik'in maaşını Hatayspor ödeyecek. 

Bu sezon fazla şans bulamadı

Geçtiğimiz sezon başında Antalyaspor’dan 4 milyon Euro karşılığında Hull City’ye transfer olan Doğukan Sinik, bu sezon İngiliz ekibiyle 1 maça çıktı ve 22 dakika sahada kaldı. Genç futbolcu toplamda ise 25 maçta Hull City adına sahaya çıktı.

Antalyaspor ile 135 maça çıktı

Süper Lig’de daha önce Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik, Kırmızı-Beyazlı formayla 135 maça çıktı. Başarılı futbolcu, 8 gol ve 13 asist üretti. Doğukan Sinik, geçen sezonun ikinci yarısında da Antalyaspor formasını kiralık olarak giydi. 

6 kez milli formayı giydi

Güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olan, 25 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım formasını da 6 kez terletirken 2 gollük katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler