Trabzonspor, Doğukan Sinik İçin 2 İsmi Gözden Çıkarttı

27.12.2021 - 11:42 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 12:23

Kadrosuna Koussai’nin dışında en az 3 takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor, Süper Lig içindeki oyuncularla da temaslarına başladı.

Trabzonspor, Doğukan Sinik İçin 2 İsmi Gözden Çıkarttı

Süper Lig'de ilk yarıyı 46 puanla lider tamamlayan Trabzonspor'da gözler devre arası transferi çevrildi. Öncelikle sol bok, kanat ve stoper transferine öncelik veren bordo mavililer, yetenekli Türk oyuncularla da kadrosunu güçlendirmek istiyor. 

Doğukan Sinik gündemde

61Saat'te yer alan habere göre; Transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kala Trabzonspor, Antalyaspor’un genç yıldız adayı Doğukan Sinik’e kanca attığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor sol bekini buldu!
Habere Git

Takas teklif edilecek

22 yaşındaki sol kenar, sağ kenar ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen oyuncu için hazırlık yapan Bordo Maviller Antalyaspor’a geniş kapsamlı takas teklifi sunacak.

Avcı'nın gözdesi

Abdullah Avcı’nın da çok beğendiği Antalyaspor altyapısından yetişen 22 yaşında ve 1.80 boyundaki Doğukan, bu sezon 14 maçta 1 gol 1 asistle oynadı. 

Yunus ve Trondsen önerilecek

Bordo mavililerin, piyasa değeri 1.6 milyon euro olan genç futbolcunun transferi için Antalyaspor'a takasta Yunus Mallı ve Trondsen'i önereceği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler