Dolutaş gitti, Atik geldi..

05.11.2015 - 16:40 | Son Güncellenme: 05.11.2015 - 16:42

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hakan Dolutaş ve ekibi görevden alındı ve yerine Kenan Atik geldi.

Sebahattin ALP-DENİZLİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’da yönetim kötü gidişin faturasını teknik heyete kesti. Ligde kötü gidişini sürdüren ve lig sonuncusu Gaziosmanpaşaspor’a da evinde 1-0 yenilen kırmızı beyazlılarda, yönetim gece operasyon yaptı. 12 maçta 9 puanla 15. sırada yer alan kırmızı beyazlılarda sezon başı göreve gelen Hakan Dolutaş ve ekibi ile yollar ayrıldı. Dolutaş’ın yerine Denizlispor’da Gençlik Geleişim Teknik Sorumlusu olan 49 yaşındaki tecrübeli isim Kenan Atik getirildi. Atik’in yardımcılıklarını Mehmet Ongun ve Arif Uysal yapacak.

Atik, uzun yıllar Denizlispor’da futbolcu olarak görev yaptıktan sonra, 1999 yılından bu yana  sadece Denizlispor’da görev almış ve altyapının her kademesinde çalıştıktan sonra, Denizlispor A Takımı'nda antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerinde de bulunmuştu. Atik, ilk kez Denizlispor dışında bir takımda görev alacak.

Pazar günü Derincespor’u konuk edecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına yeni teknik patronu ile başladı.

Senin için hazırladığımız haberler