Beşiktaş'ta elde var 1! Vida teklife şaşırdı... Larin ve Güven

21.01.2022 - 15:23 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 16:34

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 3 futbolcusuyla masaya oturdu. Bir isimle anlaşma sağlanırken, iki oyuncuyla yapılan görüşmeden sonuç alınamadı.

Beşiktaş'ta elde var 1! Vida teklife şaşırdı... Larin ve Güven

Siyah beyazlı yönetim daha önce yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığı Domagoj Vida ve Cyle Larin'in yanı sıra genç futbolcu Güven Yalçın'la sözleşme uzatmak için masaya oturdu.

Güven Yalçın'a yıllığı 4 Milyon TL'den 4 yıllık teklif

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş'nın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Güven Yalçın’la yaptığı görüşmede  23 yaşındaki futbolcuya yıllığı 4 milyon TL’den 4 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Genç futbolcunun Beşiktaş’ı çok sevdiğini ve kariyerini uzun yıllar burada sürdürmek istediğini belirterek teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi. 

Kanadalı golcü Cyle Larin ve Hırvat stoper Domagoj Vida ile yürütülen görüşmeler ise Güven’le yapılan kadar iyi geçmedi. 

 

Larin 100 bin Euroluk zammı beğenmedi

Geçen sezon 45 maçta attığı 23 golan yanı sıra 9 gol pasıyla kazanılan çifte kupada büyük pas sahibi olan ancak bu sezon şu ana kadar beklenen performansı sergileyen Kanadalı futbolcuya 1.7 milyon Euro önerildi. Larin halihazırda 1.6 milyon Euro aldığını, 100 bin Euro’luk zammı yeterli bulmadığını belirterek, konuyu menajeriyle görüşeceğini dile getirdi.

İlgini Çekebilir
İşte İlhan Palut'un istediği Beşiktaşlı futbolcu!
Habere Git

Domagoj Vida teklife şaşırdı

2017-2018 sezonunun devre arasından bu yana forma giydiği Beşiktaş'ta 154 maça çıkan 32 yaşındaki Domagoj Vida’yı yüksek maliyeti nedeniyle takımda tutma konusunda çok da hevesli olmayan yönetim, Hırvat stopere yıllık 1,5 milyon Euro önerdi. Beşiktaş'ın kulüp bulması halinde kolaylık sağlanacağı bildirmesine rağmen takımda kalmak istediğini belirten Vida'nın yapılan teklif karşısında şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

"Kesin yanıt bekliyoruz"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, “Kadromuzdaki her bir futbolcu bizim için değerli. Biz arkadaşlarımıza tekliflerimizi yaptık, bunu yaparken de ekonomik dengeleri korumaya çalıştık, buna mecburuz. Şimdi kendilerinden kesin yanıt bekliyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler