Domenec Torrent futbolculara veda etti!

04.05.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 21:18

Galatasaray'da geleceği tartışılan Domenec Torrent'in ayrılığı kesinleşirken İspanyol teknik adamın bugün Florya'da futbolcularla veda ettiği öğrenildi.

Domenec Torrent futbolculara veda etti!

Burak Elmas yönetimi tarafından Fatih Terim'in yerine takımın başına getirilen Domenec Torrent'in bugün yapılan antrenman sonrasında oyuncularına veda ettiği öğrenildi. 

Oyunculara veda etti

A Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre Domenec Torrent bugünkü idman öncesi futbolculara veda konuşması yaptı. Domenec Torrent öğrencilerine "Yeni sezonda yokum, sizden istediğim 3 maçta iyi mücadele etmeniz" ifadelerini kullandı. İspanyol hocayla yol ayrımına gelen Galatasaray yönetimi Domenec Torrent ile sözleşme feshi için görüşmelerini sürdürüyor.
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş ayrılık! Elmas gitmeden önce biletini kesti...
Habere Git

Torrent'in sözleri tepki çekti

Galatasaray'ın 17 maçın 8'ini kaybeden Domenec Torrent, son oynanan Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalarla tepki çekti. Torrent "Kulübü nasıl bulduk, tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi... Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay boyunca elimizden geleni yaptık. "Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. 'Dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde." ifadelerini kullanmıştı. 

 
 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler