Donald, Robin, ve Murat Yıldırım, Trabzonspor mağlubiyetini değerlendirdi

11.03.2020 - 22:20 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 22:24

TFF Süper Lig'in 19. hafta erteleme maçında Trabzonspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri 10. dakikada Filip Novak, 30. dakikada Jose Sosa ve 55. dakikada Anthony Nwakaeme kaydetti. Yeni Malatyaspor'un tek golünü ise 44. dakikada Umut Bulut attı.

Karşılama sonrası Yeni Malatyasporlu oyuncular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Robin Yalçın: "3 puan almak için çıktık ama olmadı. İlk devreden bence iyi enerji koyduk ama çabuk 2-0 geriye düştü. Karakter gösterdik 2-1 yaptık ama 3 olunca enerji kaybettik. Önümüzde çok önemli bir maç var ve inşallah 3 puan alırız."

Donald: "Yeni hoca geldikten sonra üzerimizde bir yük oluştu. Bu açık görülüyor. Final paslarında ve gol pozisyonlarında yaptığımız hatalar var. Çok sıkı çalışıyoruz iki haftadır. İnşallah böyle devam eder ve bu skora yansır."

Murat Yıldırım: ''Çok istekli başladık maça. Lider takıma karşı iyi oyun sergiledik. Bize yakışmayan oyun oldu. Sonra basit goller yedik. Mücadelemizden vazgeçmedik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Trabzonspor maçı bizim için ölçü değil. Bundan sonra ligde kalan diğer maçlarımıza odaklanacağız. Ligeç ok iyi başladık. Hazır şekilde başladık. Rakiplerimiz hazır değildi. Sonra düşüşler yaşadık. Hoca değişikliği oldu. Katkı sağlayamadık. Jahovic, Guilherme gibi bir kaç oyuncumuz gitti. Düşüşten sonra öz güven kaybı yaşadık. Alt sıralarda oynamak kolay değil. Psikolojik baskı oldu. Bazı oyuncular bunu kaldıramaz. Yeni hocamız var artık. Bundan sonra daha iyi olacağız. İnşallah bunu sürdürüp ligde kalacağız.''

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler