Donald Trump ve LeBron James birbirine girdi!

07.08.2020 - 22:19 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 22:27

ABD Başkanı Donald Trump’ın maç öncesi diz çökme protestosuna yaptığı yoruma LeBron James yanıt geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ve ardından dört ay sonra yeniden başlayan maçlara, oyuncuların yaptığı protesto damga vurmaya devam ediyor.. Donald Trump, maç öncesi seremonide oyuncuların yaptığı protestoyu eleştirdi. Trump'un eleştirisine ise LeBron James tepki verdi. İşte o tartışmalar...

Donald Trump ve LeBron James birbirine girdi!

Koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle ara verilen ve dört ay sonra yeniden başlayan maçlara, gerçekleştirilen protestolar yapılmaya başlandı. Oyuncuların karşılaşma öncesi diz çökerek protesto etmesine ABD başkanı Donald Trump'tan tepki geldi.

NBA yıldızı LeBron James, ABD Başkanı’nın eleştirmesinin ardından Donald Trump'a cevap verdi. 

ABD Başkanı Donald Trump, maç öncesi seremonide oyuncuların diz çöküp yumruklarını kaldırarak yaptıkları bu protestolardan hoşlanmadığını söyledi. Trump, “Milli marş esnasında herkes diz çöküyor. Bu durum benim için kabul edilemez. Onların diz çöktüğünü görünce maçı seyretmeyi bırakıp, televizyonu kapatıyorum. Şu an oynanan maçlara hiç ilgi duymuyorum” ifadelerini kullandı.

LeBron James ise Donald Trump'un maçları izlememesi umrumuzda değil diyerek karşılık verdi. NBA yıldızı, ''O, maçları izlemiyor diye basketbol camiasının üzgün olduğunu sanmıyorum. İzlemese de oyun oynanmaya devam edecek. Umrumuzda değil. Kasım ayı önemli bir dönemeç olarak önümüzde duruyor. Biz Amerikalılar için büyük bir an. Değişimi ve daha iyisini istemeyi konuşmayı sürdürürsek, bunu yapma fırsatımız olacak’' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler