Donald Trump'ın sağlık durumu hakkında flaş iddia

02.07.2019 - 23:41 | Son Güncellenme: 02.07.2019 - 20:44

Son dakika... ABD Başkanı Donald Trump öldü mü? Trump hakkında son gelen bilgilere göre sağlık durumu hakkında iddialar ortaya atıldı. Trump öldü mü şeklinde aramalar Google’da üst sıralara çıktı. İşte Donald Trump hakkında merak edilen gelişmeler...

Donald Trump'ın sağlık durumu hakkında flaş iddia

Son dakika haberi: ABD Başkanı Donald Trump öldü mü? Sağlık durumu hakkında açıklama...Trump hakkında son gelen bilgilere göre sağlık durumu hakkında iddialar ortaya atıldı. Trump öldü mü şeklinde aramalar Google’da üst sıralara çıktı. İşte Donald Trump hakkında merak edilen gelişmeler...

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Anadolu Ajans'nın haberine göre, ABD Başkan Yardımcısı Pence, New Hampshire'a yapacağı seyahatini son anda iptal etti ve Washington'da kaldı.

Amerikan medyasında çıkan "Pence acil bir görüşme için Beyaz Saraya çağrıldı" haberlerinin ardından Pence'in Sözcüsü Alyssa Farah, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Farah, "Başkan Yardımcısının Washington'da kalmasını gerektiren bir durum ortaya çıktı. Acil bir durum yok. Kendisi en kısa sürede New Hampshire'a ziyaretini yeniden planlayacak." ifadesini kullandı.

"KONU BAŞKANI'N SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ DEĞİL"

Öte yandan, Amerikan medyasına açıklama yapan üst düzey bir ABD'li yetkili, "Konu Başkan veya Başkan Yardımcısının sağlık durumuyla ilgili değil. Ulusal güvenlikle ilgili de değil." dedi.

Beyaz Saray, Pence'in seyahatini neden iptal ettiğine açıklık getirmezken, Mike Pence'in Washington'da kalacağını ancak spesifik olarak Beyaz Saraya çağrıldığı iddiasının doğru olmadığını bildirdi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler