Donk yok, Emin Bayram kaptan

12.07.2020 - 17:39 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 17:42

Süper Lig'de Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray'da, Ryan Donk, sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer almazken, 17 yaşındaki Emin Bayram maça 11'de ve kaptan olarak başlayacak

Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Galatasaray'da; Hollandalı oyuncu Ryan Donk sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, genç savunma oyuncusu Emin Bayram 11'de sahaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de ilk kez bir maça 11'de başlayan 17 yaşındaki Emin'e kaptanlık pazu bandını verdi. 

Öte yandan Emin Bayram, Emre Belözoğlu'nun (17 yaş 20 gün) ardından Galatasaray formasıyla bir Süper Lig maçına ilk 11'de çıkan en genç oyuncu oldu.(17 yaş 107 gün).

Fatih Terim ne dedi?

Fatih Terim, Donk ve Emin Bayram hakkında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Donk'un bileğinde son saniye sakatlık oldu, oynayamayacağını ifade edince Emin'e şans verdik. İnşallah iyi de oynayacak, onun için iyi fırsat. Takım kaptanımız aynı zamanda. 9 senedir Galatasaray'da, en eski o. O yüzden ona kaptanlık verdik. Emin Bayram'a söyledim, kendisini her hatasında affedecek bir hocası, bir camiası var. Ona çıkıp oynamak kalıyor" ifadesini kullandı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler