Donk'a transfer teklifi! Menajeri, Galatasaray'a iletti!

26.08.2019 - 10:15 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 10:18

Donk'a transfer teklifi! Menajeri, Galatasaray'a iletti!

Galatasaray forması giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Ryan Donk’a transfer teklifi olduğu gündemde. Donk, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? İşte yaşanan gelişmeler…

Donk'un menajeri transfer teklifini Galatasaray'a iletti

Diagne’yi satamayan G.Saray’ı FFP’den Hollandalı yıldızı kurtarabilir. Oyuncunun menajeri, Al-Nasr’dan teklif olduğunu yönetime iletti.

Galatasaray satış yapmak zorunda

Luyindama'nın bonservisini alan, Seri-Emre Mor-Nzonzi üçlüsü için kiralama bedelleri ödeyen Galatasaray, UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) kurallarına takılmamak için 1.9 milyon Euro'luk satış yapmak zorunda.

Donk'a teklif var

Aksi halde sarı-kırmızılılar, Luyindama'yı Şampiyonlar Ligi listesine ekleyemeyecek. Haftalardır Diagne'ye kulüp arayan Cim-Bom'da sürpriz bir isme teklif geldi. Babel'i sarı-kırmızılı takıma getiren menajer Winny Haatrecht, bir başka oyuncusu Bradley Kuwas'ı Birleşik Arap Emirlikleri'ne götürdü.

Galatasaray, Donk'u satmayı öncelik olarak görmüyor

Kuwas'ın Al-Nasr'a transferini gerçekleştiren Haatrecht, bir diğer oyuncusu Donk için de teklif aldı.  Donk'u satmayı öncelik olarak görmeyen G.Saray, transfer döneminin sonuna kadar bekleyecek.

Donk transferi gerçekleşebilir

FFP'deki açık çözülmezse Hollandalı oyuncuyu 2 milyon Euro'nun üzeri bir bedelle Dubai'ye satışı gerçekleşecek, Luyindama'nın ismi UEFA'ya bildirilecek. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler