Dönüyor mu? Flaş gelişme!

13.03.2019 - 07:32 | Son Güncellenme: 13.03.2019 - 10:32

Dönüyor mu? Flaş gelişme!

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın yolunu tutan ve 7 maçta 5 gol kaydeden Burak Yılmaz'ın, Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle tekrar A Milli Takıma çağrılması bekleniyor.

 

Siyah-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla kısa sürede eski günlerine geri dönüş yapmıştı. 

Bordo-Mavililer’de yönetimle yaşadığı kriz sebebiyle sezonun ilk yarısında sadece 7 maça çıkabilen Burak, Kara Kartal’a katılmasının ardından devre arası kampında eksiklerini kapattı. 

Beşiktaş’ta görev aldığı süreçte formunu yavaş yavaş bulmaya başlayan Burak, Bursaspor karşısında attığı 2 golle patlama yaptı. 
Ardından Fenerbahçe derbisinde de rakip fileleri 2 kez sarsan yıldız futbolcu, son olarak geçen hafta Kayserispor’la yapılan maçta da 1 gol ve bir asistlik performans sergileyerek yıldızını parlattı. 

Son olarak 2 sene önce...

Beşiktaş formasıyla yaşadığı büyük çıkışla formunda olduğunu gösteren Burak Yılmaz’a bu görüntüsü sonrasında Milli Takım kapıları da açıldı.

Fanatik'in haberine göre Ay Yıldızlılar’da son olarak 6 Ekim 2017’de İzlanda’yla oynanan Dünya Kupası Elemeleri I Grubu karşılaşmasında görev yapan Burak Yılmaz’ın, 22 Mart’ta Arnavutluk ve 25 Mart’ta Moldova’yla oynanacak Euro 2020 Elemeleri mücadelelerinin kadrosunda yer alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler