Doria: Galatasaray ve Trabzonspor'dan teklif aldım. Gomis...

01.02.2018 - 13:38 | Son Güncellenme: 01.02.2018 - 13:38

Doria: Galatasaray ve Trabzonspor'dan teklif aldım. Gomis...

Evkur Yeni Malatyaspor'un ara transfer döneminde Marsilya'dan kadrosuna dahil ettiği Doria açıklamalarda bulundu.

Doria transfer sürecini ve Malatyaspor tercihini anlattı. Brezilyalı savunmacı eski takım arkadaşı Galatasaray'ın golcüsü Gomis'ten de övgü dolu sözlerle bahsetti.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı stoperi Doria, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Doria'nın sözlerinden önemli satır başları:

Trabzonspor ve Galatasaray'la ilgili transfer söylentileri doğru!

Hakkımda çıkan Trabzonspor ve Galatasaray'la ilgili transfer söylentileri doğru. Beni en çok Yeni Malatyaspor istedi. Malatyasporlu yetkililer bana kulübü ve şehri tanıttıktan sonra transfer teklifini kabul ettim.

Teklif aldım!

Geçen sezon transfer döneminde Trabzonspor'dan teklif aldım. Galatasaray'dan ise Brezilya Milli Takımı'ndayken teklif aldım.

Taraftarımız çok iyi

Malatyaspor'la ilgili ilk izlenimlerim çok çok iyi. Taraftarımız çok iyi. Oyuncu arkadaşlarım bana çok sıcak davrandı. İspanyolca ve Fransızca biliyorum bu da benim için avantaj olabilir.

Buraya gelmeden önce Malatyaspor'un golsüz berabere kaldığı Osmanlıspor maçını izlemiştim. Çok iyi bir takım olduğumuzu, daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğimizi ve ligi güzel yerlerde bitireceğimizi düşünüyorum.

Süper Lig ve Fransa Ligi arasında...

Süper Lig'de çok iyi golcüler var. Ben çalışmaya devam edeceğim. Malatyaspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Süper Ligi takip ediyordum, her sezon daha iyiye giden bir lig, hızlı ve teknik bir lig, Süper Lig ve Fransa Ligi arasında çok büyük bir fark yok.

Hedefleri ve örnek aldığı yıldız oyuncu?

Hedefim öncelikle Malatyaspor'da çok süre alıp Milli takıma ulaşabilmek. Bunun sonrasında Avrupa'da önemli takımlarda oynamak ve önemli bir futbolcu olabilmek. Kendime Thiago Silva'yı örnek alıyorum.

Gomis yorumu

Galatasaray'ın golcüsü Gomis'le konuşuyoruz. Fakat futbol dışında özel şeyler konuşuyoruz. Gomis'ten transferim konusunda bilgi almadım. Gomis çok iyi bir oyuncu, takımı için çok önemli. Galatasaray'ın en önemli gol silahlarından birisi. 

'Doria başarılı olacaktır'

Adil Gevrek, Doria'nın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Evkur Yeni Malatyaspor'a katkı sağlayacağına ve başarılı olacağına inandığımız bir kardeşimiz. Bize çok faydalı olacak. " diye konuştu.

Yeni teknik direktörü övgü ile söz etti

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut ise Doria'nın iyi transfer olduğunu ve takıma alışacağını ifade etti

Önemli takımlarda oynadı

1994 doğumlu Brezilyalı oyuncu Marsilya, Sao Paulo, Botofago, Granada gibi takımlar forma giydi.

Bu sezon sadece 5 maç

Doria bu sezonun ilk yarısında Marsilya takımında sadece 5 resmi maça çıkarken gol yada asist katkısı vermedi

A Milli Takımda oynadı

Doria Brezilya A Milli Takım formasını bir kez giydi. 2013 yılında oynanan Bolivya maçında oynayan Doria ayrıca U23 takımında 5 maç ve U20 takımında 10 maça çıktı

Sol ayaklı stoper

1.89 boyu ile uzun bir stoper olan Doria aynı zamanda sol ayağını kullanan oyuncular arasında yer alıyor

Senin için hazırladığımız haberler