Borussia Dortmund, Puma'nın logosuz forma tasarımını kullanmayacak

27.09.2021 - 14:03 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 14:19

Alman kulübü Borussia Dortmund, taraftarının yoğun tepkisi üzerine yeni seri formasına logo koydurdu.

Borussia Dortmund, Puma'nın logosuz forma tasarımını kullanmayacak

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, yeni sezonda logosuz formasına yönelik taraftar tepkisine sessiz kalmadı.

Dortmund, taraftarını dinledi, formalarına takım logosu koydurdu

Alman ekibi, taraftarının yoğun tepkisi üzerine Puma tarafından hazırlanan armasız formalara takım logosu koydurma kararı aldı.

Taraftarın yoğun tepkisini çekmişti

Borussia Dortmund'un geçtiğimiz haftalarda oynanan Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçında giydiği logosuz formada logosunun bulunmuyor olması taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Puma yöneticisi Bjorn Gulden ise Kicker üzerinden eleştirilere şu yanıtı vermişti:

Puma yönetimi: "Dikkate alacağız"

"Kızgınlıklarından dolayı üzgünüz ve taraftarlardan özür dilemek istiyoruz. Tüm yorumları ciddiye aldık ve yeni formalarımız için dikkate alacağız."

Fenerbahçeli oyuncu da armasız formanın gazabına uğradı

Dortmund dışında yeni sezon forma tasarımından memnun olmayan bir başka takım ise Fenerbahçe. Sarı lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi'nde HJK Helsinki'yi 1-0 yendiği maçta oyuna girdikten 3 dakika sonra takımının tek golünü atarak kurtarıcısı olan genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya da armasız formanın gazabına uğradı.

Muhammed, golden sonra armayı öpmek istedi ama..

Attığı sıra dışı golden sonra, sevincinde formasındaki armayı öpmek isteyen 20 yaşındaki oyuncu, formanın üstünde öpmek istediği armayı bulamadı. Muhammed'in armayı aradığı o anları kısa zamanda sosyal medyaya düşerken, dış basının da gündeminde yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler