Dortmund'dan flaş açıklama: Kedinin fareyle oynadığı gibi...

01.04.2018 - 00:00 | Son Güncellenme: 01.04.2018 - 00:00

Almanya Ligi’nin 28.haftasında sonucu merakla beklenen maçta Bayern Münih evinde Borussia Dortmund’u 6-0 gibi tarihi bir skorla yendi. Maçın ardından Dortmund’u çalıştıran Peter Stöger dikkat çeken sözler sarf etti.

“Bayern’i gol atmaya davet ettik”

51 yaşındaki Avusturyalı teknik adam, ”Bu maçta gerçekten de çok fazla yanlış şeyler yaptık. Biraz zamanlar Borussia Dortmund’un temelini oluşturan bazı erdemler eksikti. Bu kadar kaliteli ve hırslı bir takıma karşı oynadığınızda elbette bazı şeyler yanlış gidebilir. Bu temel erdemleri gösteremedik. Bayern de zaaflarımızı acımasızca değerlendirdi. Bayern Münih’i gol atmaya davet ettik. Bireysel hatalar yaptık ve goller hediye ettik. Fakat; sadece bireysel hataları eleştirmek niyetinde değilim. Tabii ki bireysel hatalara izin vermemeliydik. Almanya Ligi’nin en iyi ikinci takımı olma hırsıyla oynayamadık. Eleştirel şekilde kendimize bakmamız bizi daha iyi yapacaktır” ifadelerini kullandı.

“Kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar”

Öte yandan futbolculardan Marcel Schmelzer ise, ”Maçtan önce umutlu mesajlar vermiş olsam bile hedeflediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Rakibimizin reaksiyonu daha iyiydi. Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar. Bugün yapamadıklarımız ortada. Maçlarımızın geri kalanını kazanmak ve yeniden toparlanmamız gerekiyor” açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler