"Douglas, Gökhan'dan daha etkili olur"

29.07.2019 - 15:01 | Son Güncellenme: 29.07.2019 - 18:01

"Douglas, Gökhan'dan daha etkili olur"

Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas'ın Sivasspor'dayken teknik direktörlüğünü yapan Hakan Keleş önemli açıklamalar yaptı.

 

BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ TRANSFER YAPTI

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Keleş, "Sivasspor'a alınmasını ben istemiştim. Transfer ettiğimizde de söylemiştim; 'büyük takımlarda çok rahat oynar; hem de hepsinde' diye... Beşiktaş, bence çok transfer yaptı. Hem ofansif hem de defansif oynar. Çok yetenekli. Beşiktaş'ta başarılı olur" dedi.

 

GELEN TEKLİFLERİ GÖRDÜM

Douglas'ın geçen sezon kiralık olarak oynarken, aldığı ücretin yarısını Sivasspor'un yarısını da Barcelona'nın ödediğini belirten Keleş, "Barcelona sözleşmesini uzatmak istemedi. Douglas, Beşiktaş'ı tercih etti. Ben şaşırdım; çünkü maddi anlamda çok daha iyi teklifler vardı. Yurtiçi ve yurtdışından da vardı. Ben teklifleri gördüm. Parasal anlamda çok daha fazlasını teklif ettiler. İstanbul'daki büyük takımların hepsi istedi" şeklinde konuştu.

 

GÖKHAN GÖNÜL'E GÖRE DAHA ETKİLİ OLUR

Hakan Keleş, "Ben soyunma odasına girince önce Douglas'ın ismini yazıyordum. Ligin en iyi sağ beklerinde bir tanesi... Elbette Gökhan Gönül de kendini ispatlamış bir oyuncu. Aralarında iyi bir rekabet olacaktır; ama ben Douglas'ın daha ağır basacağını düşünüyorum. Douglas'ın bir çok özelliği var. Ben onu yeri geldi ön libero da forvet arkasında da oynattım. Hepsinde de iyi oynadı. Oyun zekâsı çok iyi olduğu için başarılı oldu. Douglas'ı ber zorla önde oynatıyordum. Oynamak istemiyordu. Geriden geldiğinde daha etkili olduğunu düşünüyordu. O da bizi kırmadı; önde oynadı. Ama sağ bekte oynamaktan daha mutlu oluyor. Gollerinin yanısıra 7-8 gol pası var. Hem defansta hem de ofansta çok koşan bir oyuncu. Beşiktaş'a çok büyük bir katkı sağlayacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler