Douglas için resmi açıklama!

17.01.2019 - 18:35 | Son Güncellenme: 17.01.2019 - 21:35

Douglas için resmi açıklama!

Son dakika haberine göre Sivaspor'da kiralık olarak forma giyen Barcelona'nın futbolcusu Douglas'ın transferinde flaş gelişme yaşandı. Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Douglas'ın transferi hakkında Sivasspor cephesinden açıklama geldi. 

Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Douglas için önemli açıklamalar yaptı. 

Douglas, Sivasspor'dan ayrılacak mı?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Keleş, "Biz Douglas'tan çok memnunuz ve kendisini bırakmak istimiyoruz. Üstelik gelmiş bir resmi teklif yok. Sadece ilgilendikleri yönünde duyum aldık. Sezon sonuna kadar kiralık olarak yapmış olduğumuz bir anlaşma var. Teklif gelse bile niyetimiz bırakmaktan yana değil" diye konuştu. 

Fatih Aksoy ve transfer açıklaması...

Beşiktaş'tan kiralanan Fatih Aksoy'dan çok umutlu olduğunu dile getiren Hakan Keleş, "Stoper, sağ bek ve defansif orta saha olarak oynuyor. Çok istediğimiz bir oyuncuydu.  Bize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Leichester'dan Diabate'yi de kiralık olarak transfer ettik. Çok mutluyuz; ama orta saha, stoper ve forvet transferimiz var. Alanyaspor maçı için Antalya kampımızı uzun tuttuk. Alanyaspor maçı zor olacak; ama artık kolay maç yok. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. 

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler