Dresden'den yeni çıkış: "Bu bir dayatma"

14.06.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 14.06.2020 - 17:22

Almanya'da 2. Lig'de mücadele eden Dynamo Dresden'de teknik direktör Markus Kauczinski, fikstürleri sebebiyle eleştirilerde bulundu. Kauczinski, kendilerine dayatma yapıldığını dile getirdi.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya 2. Lig ekiplerinden Dynamo Dresden, koronavirüs salgını döneminde en çok konuşulan takımlardan biri olmuştu. Bazı futbolcularında test sonuçlarının pozitif çıkması sonrası Hannover maçına çıkmayacaklarını açıklayan Dresden, şimdilerde ise fikstür sıkışıklığından şikayetçi.

Markus Kauczinski: "En sevdiğim hafta"

Dresden'in teknik patronu Markus Kauczinski, cuma günü Hamburg, pazartesi Bielefeld, perşembe Kiel, pazar günü ise Sandhausen ile oynamaları hakkında konuştu. Kauczinski şaka ile karışık, "Bu benim en sevdiğim hafta" ifadesini kullandı.

Markus Kauczinski: "Bu bir dayatma"

Ayrıca Dresden'in çalıştırıcısı, "Maç haftasında 2 kez oynuyoruz. Sonra perşembe günü tekrar maç. Bu gerçekten bir tartışma konusu yapmak istemiyorum. Ama futbolculara mantıksız bir yaklaşım, bir dayatma oluyor. Ayrıca baskı arttı. Maçları kazanmamız gerektiğini biliyoruz. 28 puan ligde kalabilmek için yeterli olmayacak" diye konuştu.

Dresden ligde kaçıncı sırada?

Dresden'in ligde son 4 maçı kaldı. Alman ekibi, salgın sebebiyle çıkmak istemedikleri Hannover maçını da 3 Haziran'da yapmış ve sahadan 3-0 yenik ayrılmıştı. 30 maç sonunda Dresden 28 puanla son sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler