Drogba ve Sneijder sordu, Muslera cevap verdi! Yeni sözleşme...

13.12.2020 - 09:41 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 10:05

Galatasaray'da geçen sezon Rizespor maçında ciddi bir sakatlık yaşayan Fernando Muslera'nın sözleşme durumu merak konusu oldu. Drogba ve Sneijder de Muslera'ya yeni sözleşmesini sordu. Muslera Galatasaray'da kalacak mı? İşte detaylar...

Drogba ve Sneijder sordu, Muslera cevap verdi! Yeni sözleşme...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın sahalara dönmesine çok az bir süre kaldı. Uruguaylı file bekçisinin kontratı da bu sezon sona erecek. Gözler yönetimde? Muslera'ya yeni sözleşme yapılacak mı kaç yıl yapılacak çok merak ediliyor. Taraftarlar da bir an önce yeni kontrat haberini duymak istiyor.

Muslera'nın yeni sözleşmesi heyecan oluşturdu

Galatasaray'da Florya medya ekibi sarı-kırmızılıları çok duygulandıran bir işe imza atarken, Fernando Muslera'nın yeni sözleşme konusu da heyecan oluşturdu. 

Drogba, Sneijder ve Muslera konuştu

Galatasaray'ın 2013-14 sezonundaki Juventus ile oynanan unutulmaz Şampiyonlar Ligi maçı için özel bir video hazırlandı. O dönemde de kaleyi koruyan Fernando Muslera moderatörlüğünde bir konsept hazırlanırken Didier Drogba ve Wesley Sneijder de internet üzerinde sohbete katıldı. Maçla ilgili anıların konuşulduğu programda Sneijder, Muslera'ya sözleşme konusunu da sordu.

Kritik soru: Sözleşmeni yenileyecek misin?

Florya'da tüm başkanların fotoğrafının asılı olduğu yönetim odasında yapılan çekimde ilk etapta Muslera'ya "Galatasaray'ın yeni başkanı mı oldun" diye takılan Sneijder, adeta bir gazeteci gibiydi. Üçlü arasında unutulmaz diyaloglar yaşandı.

Drogba, Sneijder ve Muslera arasındaki diyaloglar

Muslera'nın yeni kontratı konusundaki diyaloglar ise şu şekildeydi:

Sneijder: Nando kaç yıl kaldı kontratının bitmesine?

Muslera: Son 6 ay

Sneijder: Yenileyecek misin?

Muslera: Bilmiyorum.

Drogba: Yenilerler, yenilerler.

Muslera: Resmim buraya asılmadan Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum.

Sneijder: Bravo, bravo

Drogba: Umarım kulüp de senin bu adanmışlığını takdir edip kontratını uzatır. Çünkü bunu hak ediyorsun.

Muslera: Teşekkürler Didi.

Sneijder: Nando kalabildiğin kadar orada kalmalısın dostum. Orası senin evin.

Drogba: Evet orası senin evin.

Sneijder: Ve pandemi bittiğinde seni ziyarete geliriz.

Terim ve Albayrak ne demişti?

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Fernando Muslera futbolu Galatasaray'da bıraksın isterim. Hatta ekibimde Muslera gibi bir ismin olmasını çok isterim" ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Galatasaray'ın 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak ise daha önce yaptığı açıklamada Uruguaylı eldivenle 2 yıllık yeni sözleşme imzalamayı planladıklarını ifade etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler